Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:59 - 14/06/2011

Εξώδικα πολιτών προς βουλευτές για το Μεσοπρόθεσμο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι οι πολίτες τις ευθύνες τους. Όπως πολίτες απέστειλαν εξώδικο- διαμαρτυρία προς βουλευτές των Χανίων, του Ηρακλείου, της Πιερίας και της Ηλείας μέσω των οποίων τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι. Να στείλουν μήνυμα στους βουλευτές που έχουν εκλεγεί στις περιφέρειές τους και να τους ζητούν να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, διότι απλά δεν τους έστειλαν στη Βουλή γι’ αυτό. Να τονίζουν μάλιστα ότι στην περίπτωση που το ψηφίσουν, αυτό σημαίνει ότι τους εξαπάτησαν και τους υφάρπαξαν την ψήφο.

«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων τους» να γράφουν στο μήνυμα που θα τους στείλουν, με την προειδοποίηση ότι σε αντίθετη περίπτωση να υποβάλλουν την παραίτησή τους.


Το ρεπορτάζ


Εξώδικο-διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, απέστειλαν 29 πολίτες των Χανίων.


Αντίστοιχα εξώδικα έχουν λάβει από πολίτες οι βουλευτές Ηρακλείου, Πιερίας και Ηλείας.


«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου» αναφέρουν 29 πολίτες των Χανίων.


Το εξώδικο έχει αποδέκτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ενώ κοινοποιείται και στον βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη.


Ο κ. Κουβάτσος, Χανιώτης που υπογράφει το εξώδικο, σημειώνει ότι «εκτός από τους 29 που το αποστέλλουν, το έχουν συνυπογράψει και δεκάδες ακόμα πολίτες των Χανίων».


Απάντηση στο εξώδικο έδωσε με γραπτή της δήλωση η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, επισημαίνοντας πως «η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα και νομικίστικους όρους, ειδικά όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας».


Εξώδικο Ηρακλειωτών για το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο


Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι 1.370 πολίτες από το Ηράκλειο υπέγραψαν εξώδικο διαμαρτυρία κατά οκτώ βουλευτών του νομού για το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Πρόκειται για τους: Βασίλειο Κεγκέρογλου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Φραγκίσκο Παρασύρη, Μαρία Σκραφνάκη, Μανόλη Στρατάκη, Μανόλη Κεφαλογιάννη, Λευτέρη Αυγενάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη.


Οι πολίτες αναφέρουν ότι, όπως έμαθαν, με το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:


“α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.


β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.


γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.


δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,


ε) Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους”.


Το κείμενο καταλήγει: “Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου”.


Εξώδικο διαμαρτυρίας έστειλαν και στους βουλευτές του νομού Πιερίας, πολίτες του νομού, αναφέροντας μάλιστα ότι οι βουλευτές, σε περίπτωση που ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, θα είναι υπεύθυνοι για όλα όσα θα ακολουθήσουν, ακόμη και για τυχόν “απώλειες ανθρώπινων ζωών”.


Αntiκοινοβουλευτικός

 http://www.nooz.gr/
http://www.antinews.gr/2011/06/13/106145/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*