ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ας πάμε στη δραχμή να τελειώνουμε…

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο 29-26
Οι πολιτικοί ΔΕΝ μπορούν να συλλάβουν το παράνομο χρήμα και ΔΕΝ μπορούν να εφαρμόσουν τα μέτρα που θα αλλάξουν την χώρα και η ελληνική κοινωνία ΔΕΝ θέλει να σωθεί καθώς είναι βέβαιο οτι ΔΕΝ είναι μια ευρωπαϊκή κοινωνία. Θα την έλεγε κάποιος μια Βουλγαρία ή Ρουμανία με περισσότερα χρόνια στην Ένωση και τίποτα παραπάνω.

Οπότε ας πάμε στην δραχμή για να δώσουμε στους πολιτικούς το δικαίωμα να κόβουν ΟΣΟ χρήμα θέλουν και να το μοιράζουν ΟΠΟΥ θέλουν για να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσίπρα, την κ. Παπαρήγα, την λαϊκή δεξιά, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και τους πληρωμένους δημοσιογράφους που μέσα απο κομματικά blogs και sites έχουν αναλάβει την ενημέρωση μας.


Και όταν φτάσει το πετρέλαιο στις 2.000 δραχμές ανά λίτρο απευθυνθείτε στους παραπάνω για την δωρεάν θέρμανση σας. Με τις υγείες σας και καλό χειμώνα….!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οικοδομική δραστηριότητα – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: 11 κατηγορούμενοι, 151 υποθέσεις και «ταρίφες» έως 7.000 ευρώ – Τι δείχνει η δικογραφία

Δωρεά – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: Στον ανακριτή ο ιδρυτής – Εκατομμύρια από εράνους, δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία και οι απαντήσεις που αναμένονται

Εμπορικός δρόμος – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Χειροβομβίδες σε καταστήματα – Νέα βίντεο και εντολές από τις φυλακές στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *