Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:13 - 08/10/2010

Αποχή – η δήθεν επαναστατική πράξη του απελπισμένου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
Εκλογές έρχονται και όπως κάθε φορά που έρχονται εκλογές βγαίνουν παγανιά οι υποψήφιοι να ψαρέψουν ψηφαλάκια. Παράλληλα κάποιοι άλλοι προβάλουν μανιωδώς την αποχή από τις εκλογές ως λύση στο αδιέξοδο. Τη προβάλουν μάλιστα ως μόνη λύση στο εκλογικό πανυγυράκι. Μόνο η αποχή τους πονάει λένε. Αυτή είναι…..

δήθεν επαναστατική πράξη. Σε ποιους απευθύνονται; Υπάρχουν τρεις  κατηγορίες.

– Οι κομματικοποιημένοι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι  που θέλουν να περάσουν ένα μύνημα στις ηγεσίες των κομμάτων που ψήφισαν παλαιότερα γιατί νιώθουν εξαπατημένοι.
– Οι ακομάτιστοι που ψηφίζουν πότε τον έναν και πότε τον άλλον και που τώρα βλέπουν μαύρα τα πάντα γύρω τους.
– Οι νέοι ψηφοφόροι
Σαφώς υπάρχουν και οι πολίτες που απέχουν συνειδητά από τέτοιες διαδικασίες. Άλλοι μόνιμα και άλλοι κατά περίσταση.  Το ζήτημα βεβαίως δεν είναι αυτοί αλλά οι παραπάνω που αναφέραμε.
Το ίδιο το σύστημα βολεύεται με αυτήν την στάση της αποχής. Την προωθεί ως εναλλακτική λύση. Γιατί πολύ απλά ακόμα κι αν η συμμετοχή στις εκλογές είναι ελάχιστη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα κομματόσκυλα θα τρέξουν να ψηφίσουν τον τάδε ή τον δήνα του μαντριού και το βράδυ τον εκλογών αυτός θα πανηγυρίζει. Ενώ εσύ απελπισμένε ψηφοφόρε που τους έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια και δεν πήγες να ασκήσεις το δικαίωμα σου τι κατάφερες; Απολύτως τίποτα.
Στη περίπτωση που η αποχή είναι μεγάλη σχολιάζουν ανάλογα οι πολιτικάντηδες. Άλλοι επικροτούν αυτή τη στάση και τη βλέπουν ως διαμαρτυρία. Άλλοι λένε πως η στάση αυτή βλάπτει τη δημοκρατία. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Ούτε διαμαρτυρία είναι, ούτε φυσικά σείεται το ψευτοδημοκρατικό καθεστώς. Σχολιάζεται αναλόγως για μία, το πολύ δύο μέρες και ύστερα ξεχνιέται. Κανένας δεν θυμάται πόσοι πήγαν να ψηφίσουν και πόσοι όχι. Αλλά τους πολιτικάντηδες που θα κάτσουν στο σβέρκο μας άλλα τέσσερα χρόνια θα τους θυμούνται όλοι. Αλλά κι αυτούς που εκλέχτηκαν και έχουν κάτι να προσφέρουν πάλι θα τους θυμούνται θετικά γιατί βρέθηκαν κάποιοι και τους ψήφισαν.
Κλείνοντας προτρέπω όλους και όλες να πάνε στα εκλογικά κέντρα. Αν κανένας από τους υποψήφιους δεν αξίζει τη ψήφο σας υπάρχει η εναλακτική του άκυρου. Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να βγάλεις άκυρο ένα ψηφοδέλτιο . Σκόρδο, κρεμμύδι ή σαλάμι να λιγδώνει στο φάκελο είναι καλές επιλογές για να σας θυμούνται αυτοί που θα τον ανοίξουν συνοδευόμενο μ ένα ωραίο συνθηματάκι στο ψηφοδέλτιο του τύπου: ”Ψήφο σε κανένα πούστη, μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου”!!
Στη περίπτωση όμως που υπάρχουν υποψήφιοι που αξίζουν τη ψήφο σας, όπως π.χ. στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια, αλλά και αλλού σύμφωνα με τα κριτήρια του καθενός, τότε να πάτε να τους ψηφίσετε.
Η αποχή είναι ο εχθρός της δημοκρατίας. 
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*