Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:19 - 05/02/2012

Άλλο κράτος είναι η Θράκη;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έφτασε στο σημείο η ελληνική πολιτεία να νομοθετήσει -αντισυνταγματικά- την παραχώρηση προνομίων σε μουσουλμάνους της Θράκης σε βάρος των χριστιανώνΠότε θα βρεθεί επί τέλους κάποιος, πιστός στον όρκο που έδωσε κατά το Σύνταγμα, ότι θα υπηρετεί τη χώρα του; Πότε θα κολαστούν οι καταφανείς προκλητικές ενέργειες των τουρκοφρόνων του Προξενείου; Έφτασε στο σημείο η ελληνική πολιτεία να νομοθετήσει -αντισυνταγματικά- την παραχώρηση προνομίων σε μουσουλμάνους της Θράκης σε βάρος των χριστιανών.

Μετά δε, από κάθε παραχώρηση «ανοίγει η όρεξη» και η Άγκυρα με τους φανερούς πράκτορές της (που δεν κρύβονται πλέον) και τους «προοδευτικούς» πεμπτοφαλαγγίτες, ζητά -και επιτυγχάνει- ακόμη περισσότερα.




Πριν από μια εβδομάδα, η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (Ε.Ο.Τ.Δ.Θ ) συμμετείχε σε συγκέντρωση με θέμα «Ζώντας τη διαφορετικότητα-Μεσημεριανός Δείπνος FUEN» και στη συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών» που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN).




Εκεί, μεταξύ άλλων κατηγοριών κατά της Ελλάδας «που καταπιέζει τους μουσουλμάνους», συζητήθηκε και η εκστρατεία συλλογής υπογραφών, ώστε να συγκεντρωθεί πανευρωπαϊκά ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου -όπως προβλέπει οδηγία της Ε.Ε.- στέλνοντας με δημοψήφισμα κατηγορούμενη τη χώρα μας.



Το πιο προκλητικό όμως είναι η προχθεσινή οργάνωση τελετής μνήμης για την «επέτειο της Εθνικής Αντίστασης». Ομολογώ, ότι όταν πριν από χρόνια άκουσα ότι οι τουρκόφρονες (παλαιοί εκμουσουλμανισθέντες χριστιανοί) τιμούν την Εθνική Αντίσταση, με εντυπωσίασε. Δεν εννοούν όμως την Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανοϊταλών και Βουλγάρων, αλλά κατά του… ελληνικού κράτους. Προχθές «εόρτασαν» την 24η επέτειο της… Αντίστασης αυτής, που συνέβη λένε στις 29 Ιανουαρίου του 1988, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.




Τι συνέβη εκείνη την ημέρα; Η ελληνική δικαιοσύνη απαγόρευσε την ίδρυση και λειτουργία συλλόγων με τουρκική επωνυμία. Αφορμή περίμεναν, και τον επόμενο χρόνο οργάνωσαν διαδηλώσεις για την «θλιβερή επέτειο», με αποτέλεσμα να συγκρουσθούν με τις δυνάμεις της Τάξης και με συμπολίτες τους. Διόγκωσαν τα πράγματα κατά τη συνήθεια του τουρκικού Προξενείου και από τότε κάθε 29 Ιανουαρίου θεωρείται «Ημέρα μνήμης της Εθνικής Αντίστασης».




Και η μέρα αυτή δεν «εορτάζεται» μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που υπάρχουν τουρκικές κοινότητες και φυσικά στην Τουρκία.




Το δε επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας TRT έχει πληρέστατο ρεπορτάζ από εκδήλωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταξύ άλλων γράφει:


«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, στην 24η επέτειο της Εθνικής Αντίστασης της 29ης Ιανουαρίου απευθύνθηκαν στον κόσμο και είπαν ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν με την εθνική και την θρησκευτική τους ταυτότητα.




Στην περιοχή της Δυτικής Θράκης της Ελλάδας ζουν περίπου 150 χιλιάδες ομογενείς μας. Το 1988 οι ελληνικές αρχές έκλεισαν όλους τους συλλόγους οι οποίες περιείχαν στην επωνυμία τους τον όρο «Τουρκικός». Η απόφαση αυτή αποτέλεσε τον «σπινθήρα» για τα Γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αντέδρασαν στην κατάσχεση του δημοκρατικού τους δικαιώματος να εκφράζουν την εθνική τους ταυτότητα.




Στις 29 Ιανουαρίου 1988 ξεχύθηκαν στους δρόμους και ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι θέλουν να εκφράσουν την εθνική τους ταυτότητα. Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ήταν η μεγαλύτερη και πραγματική αντίδραση της Μουσουλμανικής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης προς την Ελλάδα. Ενώ στις 29 Ιανουαρίου του 1990, η οποία πέρασε στην ιστορία ως «μαύρη ημέρα», άγνωστες και σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ήθελαν να εκφοβίσουν την τουρκική μειονότητα επιτέθηκαν στους Τούρκους και στα καταστήματα τους στην Κομοτηνή.




Έπειτα διοργανώθηκε μια δεξίωση στο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία του βουλευτή Εντιρνέ του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης τόνισαν για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν τον αγώνα ύπαρξης τους».






Αν όλα αυτά θεωρούνται ασήμαντα, τότε ας γυρίσουμε από το άλλο πλευρό συνεχίζοντας τον ύπνο μας ή -αν είναι νωρίς- ας δούμε στην τηλεόραση κάποιο επιμορφωτικό τουρκικό σίριαλ.

Ο Μακεδών

pentapostagma
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*