Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:14 - 15/02/2019

Νέα σκληρή καταδίκη καθαρίστριας μητέρας 13 παιδιών για έτος αποφοίτησης από το δημοτικό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σκληρή καταδίκη μητέρας 13 παιδιών από την Πρέβεζα που άλλαξε τη χρονιά αποφοίτησης του δημοτικού – Η περίπτωση της καθαρίστριας του Βόλου επαναλαμβάνεται σε χειρότερη εκδοχή της – Η γυναίκα ζει με “απινιδωτή”.

Στις 5 Μαρτίου στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων εκδικάζεται η έφεση της Δ.Κ. που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας.

Η γυναίκα είχε καταδικασθεί ερήμην σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του prevezatoday.gr, πίσω από την καταδίκη κρύβεται μια «τραγωδία», η οποία αποκαλύπτεται λίγο καιρό μετά την περίπτωση της καθαρίστριας από τον Βόλο.

Το έγκλημα και «αμάρτημα» της κατηγορούμενης ήταν ότι η ίδια πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η Δ.Κ. έκανε τη συγκεκριμένη πράξη και προσκόμισε το συγκεκριμένο χαρτί προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών (!) παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Όπως αναφέρει το τοπικό site, η γυναίκα προχώρησε στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει -στο μέτρο του δυνατού- την στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της.

Η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο πρώτου βαθμού οφείλεται στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Την υπόθεση στο εφετείο την έχει αναλάβει γνωστό και έμπειρο δικηγορικό γραφείο της πόλης. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.NATIVE ADVERTIS


prevezatoday.gr

news247.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. ΕΣΧΟΣ!!!!!!ΜΙΤΕΡΑ ΜΕ 13 πΕΔΙΑ! ΚΑΙ ΔΕ ΝΔΡΕπΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙ ΒΟΙΤΗΣΟUME ΤΗN DIKAZOUME .

  2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ 02/15/2019 @ 8:47 ΜΜ

    το συστημα ειναι υπαρκτη οντοτητα με σκοπο να σε μαθει σε τι εισαι χρησιμος σαυτο το μαντρι που ζουμε…μην φοβηθεις να πεις οχι μην φοβηθεις να τρελαθεις…και να φωναξεις…οχι στην εξουσια οχι στην τυραννια..οχι στο κοπαδι ….

  3. Μπάρμπα Γιάννης 02/15/2019 @ 8:52 ΜΜ

    Βεβαίως το 81 άλλαξε η νομοθεσία και έκτοτε υποχρεωτική εκπαίδευση ορίζεται η τρίτη γυμνασίου. Και βεβαίως η ανωτέρω πήρε την θέση κάποιας άλλης κακομοίρας που την δικαιούταν.

    • ανωνυμος 02/15/2019 @ 9:54 ΜΜ

      αν υπηρχε σωστο κρατος με προνοια τοτε να ηταν αυστηρο αλλα τωρα να βαζουν μεταναστες για να γεμισουν τα σχολεια και να αφηνουν ετσι μια Ελληνιδα μητερα ειναι απαραδεκτο αφενος, αφετερου να μην αναλωθουμε στο ποια ειναι πιο κακομοιρα μπαρμπα γιαννη οταν ολοι οι “μεγαλοι” το 80 καναν τρελα φαγοποτια με τα λεφτα του λαου και βγαζαν πλαστα πτυχια για τις θεσεις με τις μεγαλες μασελες…

    • μπαρμπα μαζεψε το, πόσα παιδια της θα δουλέψουν για να πάρεις την σύνταξή σου εσύ ή την νοσηλεία σου γιατί την δικιά σου σύνταξη (αν δούλεψες ή μας δούλεψες)την καταχραστήκανε οι πολιτικοί και την απολαυμάνουνε οι λάθρο και οι νομοποιημένοι που βρήκανε ενα κράτος δομημένο και τους δ΄ώσαμε το δικαίωμα να το υποβαθμίσουν , μπάρμπας θα μείνεις ..

  4. Πήρε τη θέση κάποιου άλλου που ίσως είχε κ αυτός τα προσόντα και την ανάγκη όταν δε πλήρεις τις προϋποθέσεις και μπαίνεις κάτι δε πάει καλά όσο για τα 13 παιδιά ε δεν υπάρχει η αίσθηση του μέτρου αλλά προφανώς τα επιδόματα θα ήταν πάρα πολλά.αμφιβαλω και αν εμφανιζόταν για δουλειά.Ηταν πολλά τα λεφτά Άρη.τα παιδιά την πληρώνουν στο τελος

  5. ΗΛΕΚΤΡΑ 02/15/2019 @ 10:40 ΜΜ

    Ας φρόντιζε να ηταν Συρία, Αφγανη, Πακιστανή κλπ. Εκει να δεις περιποίηση και φροντίδα που θα είχε απο το ανθελληνικο κράτος. Τζαμπα σπιτι, τζαμπα ρεύμα, επιδόματα και μάλιστα χωρις να ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Η κυρια αυτη ομως είχε το ..θράσος.. να ειναι Ελληνίδα και να κανει δεκατρία Ελληνόπουλα. Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμός εναντιον των Ελληνων, τοτε τι ειναι;;;

  6. Δεν πηρε την θεση κανενος το προσον της ηταν οτι ειχε δεκατρια παιδια και δεν χρειαζοταν καν τοση χαρτουρα για να μπει καθαριστρια ,οσο για τα επιδοματα κανεις λαθος ενα οικογενειακο επιδομα παιρνει οπως ολοι και αυτο ειναι εξευτελιστικο,αν ειναι ετσι που τα περιγραφεις θα καναμε ολοι απο πεντε παιδια και πανω γιατι θα μπορουσαμε να τα μεγαλωσουμε με αξιοπρεπεια αλλα εχουν φροντισει για το αντιθετο να μην μπορεις να κανεις οικογενεια.Αν υπηρχε προνοια δεν θα “παρανομουσε” θα ειχε φροντισει να της βρουν δουλεια αλλα εκει ειναι το προβλημα τα δεκατρια παιδια που εσυ θεωρεις ανηθικο .Ρωτα στην Αγγλια,Γερμανια σαυτην που μας κουναει το δαχτυλο για την Ευρωπη που ολοι οι λαοι ειναι υποτιθεται ισοι πως φροντιζουν τις πολυτεκνες χωρις να εργαζονται και να ειναι στο σπιτι να φροντιζουν τα παιδια τους μεχρι δεκαοκτω ετων με μισθο πανω απο τον κατωτατο μισθο του Ελληνα εργατη.Στους προδοτες τη ποινη θα δωσουν αναρωτιεμαι!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. Η ΙΔΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ . ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΟ . Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ .ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ *ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ* Η ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΗΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

  8. πονανε πολυ 13 ελληνοπουλα σε μια βουλη που σκοπο εχει να εξαφανισει τους ελληνες

  9. ΗΛΕΚΤΡΑ 02/16/2019 @ 9:00 ΠΜ

    Τα χάπια σου ρεεε!! Δεν είπαμε δεν πρεπει να τα ξεχνάς;;

  10. Φιλικά Αρτέμης 02/16/2019 @ 3:14 ΜΜ

    Είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη μας στην ” Ελληνική ” δικαιοσύνη (γελάστε ελεύθερα) ότι θα πράξει το έργο της. Πλησιάζουν και τα όσκαρ οπότε είναι ευκαιρία για άλλο ένα βραβείο.

  11. EΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΟΧΙ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: MIA MHTΕΡΑ ΜΕ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! MIΣΘΟ ΑΡΚΕΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/16/2019 @ 5:36 ΜΜ

      ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΡΩΙΔΑ.
      ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Η Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ.

  12. Αν τιμωρηθεί αυτή έτσι, τότε ο Δημήτρης Μπούτος, ο διοικητής του Κρατικού Νικαίας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία, έχει να πάθει; Αυτή άλλαξε τη χρονολογία σε τίτλο που είχε, ενώ ο Μπούτος δήλωσε και κατέθεσε 4 πλαστούς τίτλους (ανώτερης εκπαίδευσης κιόλας). Θα φάει την καμπάνα του ο Μπούτος, ή σαν γνωστός του Πολάκη θα την περάσει μέλι-γαλά; Για να δούμε αν υπάρχει ισότητα στη δικαιοσύνη κι αν υπάρχει δικαιοσύνη γενικότερα!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*