Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:59 - 15/02/2019

Η κακοποίηση των νέων,Πόσο τραγικό!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πόσο τραγικό!!!

https://youtu.be/MlDlK96rEZQ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Νέρια πρώην ανώνυμη 02/15/2019 @ 10:39 ΜΜ

    Έχω αναρωτηθεί γιατί οι γιατροί δε χορηγούν ορμόνες ανάλογες με το εξωτερικό φύλο που γεννήθηκαν σ’ αυτά τα άτομα, ώστε να ενισχύσουν αυτό που ήδη υπάρχει και φαίνεται, αντί να το αλλάξουν άρδην και να μετατρέπουν το κάθε άτομο σε μια διπολική σωματικά και ψυχικά προσωπικότητα;
    Ακόμη και οι ψυχολόγοι μπορούν να συμβάλλουν πείθοντας όσους είναι διαταραγμένοι με το φύλο τους ότι ανήκουν σ’ αυτό που γεννήθηκαν κι όχι σ’ αυτό που θα πρέπει να προσπαθούν για μια ζωή να φτάσουν τεχνητά με ολέθριες συνέπειες στην υγεία τους και στα μάτια του Θεού.
    Αλλά όπου χορεύει ο διάβολος ο Θεός έχει φύγει από το παράθυρο.

  2. Dr.Van Helsing 02/16/2019 @ 9:01 ΠΜ

    Πρόοδος! Προοδευτικότητα!!
    Μήπως υπάρχει αμφιβολία ότι πίσω απο την…”προοδευτικότητα” αυτή κρύβονται οι εντολοδόχοι καραανωμαλάρες του κερατά προσωποποίηση της διαστροφής, οι ίδιοι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον μας, το παρών μας, ακόμα ακόμα (βάση “βόρειας μακεδονίας” μην χέσω), και για το παρελθόν μας? Προσωπικά δεν πιστεύω οτι πίσω απο τα δικαιώματα αλλαγής φύλου, και της ανωμαλίας γενικότερα, κρύβεται -σε αντίθεση με όλα τα άλλα γεωπολιτικοοικονομικοθρησκειολογικής φύσεως συμβάντα- κάτι βαθύτερο, παρ’ότι κι αυτό βολεύει εκ περιτροπής τα σχέδια των καραγκιοζοπαικτών των παρασκηνίων του γιγαντιαίου θεάτρου σκιών που υπάρχουμε. Απλά είναι καραανωμαλάρες που προωθούν και επιτρέπουν και αφήνουν λάσκα την καραανωμαλία τους να γίνει όσο πιο εκτεταμένη γίνεται συμπαρασέρνωντας καταιγιστικά όσους περισσότερους σε αυτήν γίνεται. Ει δυνατό κι όλους. Λέμε τώρα για τούτο και για εκείνο. Εδώ γίνονται (είναι) ΗΔΗ τα σόδομα και τα γόμορα.

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/16/2019 @ 12:04 ΜΜ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ Η ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ….
    ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΔΙΑΦΩΝΩ…. ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ.
    ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.
    ΤΟ “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ” ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*