Όταν το Αφεντικό του Club Bilderberg απένειμε το βραβείο Quadriga στον Γιώργο, με την ελπίδα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα τα καταφέρει.

Το Σεπτέμβριο του 2010 ο γερμανικός τύπος έκανε εκτενή αναφορά στην απόφαση του  πρόεδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν να εκφωνήσει τον πανηγυρικό στη διάρκεια της βράβευσης τιυ Έλληνα πρωθυπουργού με το βραβείο Quadriga.  Η επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού έγινε αντικείμενο διαφωνίας στην..

επιτροπή απονομής. Τελικά επικράτησε το επιχείρημα ότι ο Παπανδρέου είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα εργάζεται υποδειγματικά για να τα διορθώσει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».
Tο ίδιο διάστημα ο καθηγητής κος Γκίκας Χαρδούβελης αρθρογραφούσε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με θέμα την ελληνική κρίση.

Δέκα μήνες μετά τη βράβευση οι αρχικοί φόβοι του Άκερμαν, ότι η Ελλάδα δύσκολα θ αποφύγει τη χρεοκοπία  αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά μέρα με τη μέρα.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε έναν Παπανδρέου από τα βραβεία (εμπιστοσύνης) και τις παραινέσεις του Αρχόντων του Συστήματος στη κόψη του ξυραφιού που βρίσκεται σήμερα ο ίδιος και η χώρα του, θα χρειασθούμε τη βοήθεια του Ρόμπερτ Λάνγκτον ήρωα του Νταν Μπράουν στον «Κώδικα Ντα Βίντσι» για να το εξιχνιάσουμε.

Όσο για τον κο Γκίκα Χαρδούβελη, μόλις λίγα 24ωρα πριν συμμετείχε στη Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg στο St. Mortitz.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τυπικά Νο2 αλλά στην ουσία Αφεντικό της Λέσχης Bilderberg σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του club είναι ο πολύς Γιόζεφ Άκερμαν.
Από την ιστοσελίδα της DW διαβάζαμε σχετικά τον Σεπτέμβριο τοιυ 2010>


 Με την απονομή του πολιτικοκοινωνικού βραβείου Quadriga – το οποίο απονέμεται από το 2003 – στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ασχολείται άρθρο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Η απονομή του βραβείου Quadriga θα γίνει την ημέρα της επετείου της γερμανικής επανένωσης στις 3 Οκτωβρίου και τον πανηγυρικό λόγο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν. H εφημερίδα σημειώνει:


«Πολλοί Έλληνες φοβούνται ότι με το τέλος του καλοκαιριού θα αυξηθεί η ανεργία και θα συρρικνωθούν οι μισθοί. Το 70% των νέων απόφοιτων ανώτερων και ανώτατων σπουδών από 22 ως 35 ετών σκέφτεται να μεταναστεύσει. Η μόνη ευχάριστη είδηση αυτήν την εποχή έρχεται από το Βερολίνο. Την ημέρα που οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την επανένωση, στις 3 Οκτωβρίου ο Παπανδρέου θα παραλάβει το βραβείο για τη «δύναμη της ειλικρίνειάς» του.

Τα βραβεία απονέμονται από το 2003 και ανάμεσα σε αυτούς που το έχουν πάρει είναι ο Χέλμουτ Κολ, ο Γκέρχανρτ Σρέντερ και η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας. Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αυτός που θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό είναι ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Άκερμαν αμφισβήτησε την ικανότητα των Ελλήνων να ξεπεράσουν το δημοσιονομική κρίση με αποτέλεσμα να γίνει φόβητρο στην Αθήνα».
Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Ο Άκερμαν όμως ήταν ανάμεσα σε αυτούς  που στη συνέχεια προειδοποίησε τη γερμανική κυβέρνηση για τους κινδύνους από μια χρεοκοπία της Ελλάδας. Αργότερα μάλιστα η Deutsche Bank υπολόγισε ότι θα ήταν πολύ πιο φθηνό για το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες εάν βοηθούσαν οικονομικά τη χώρα νωρίτερα .Όταν προτάθηκε στον Άκερμαν να εκφωνήσει τον πανηγυρικό για τον Γιώργο Παπανδρέου δέχθηκε αμέσως. Η επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού έγινε αντικείμενο διαφωνίας στην επιτροπή απονομής. Τελικά επικράτησε το επιχείρημα ότι ο Παπανδρέου είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα εργάζεται υποδειγματικά για να τα διορθώσει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».

Την είδηση αναφέρει και η εφημερίδα Bild με τίτλο «Ο Άκερμαν θα τιμήσει τους χρεοκοπημένους Έλληνες και αναφέρει τα εξής:

«Το κοινωνικο-πολιτικό βραβείο Quadriga του συλλόγου «Εργαστήρι Γερμανία» θα απονεμηθεί φέτος στο γερμανικό στρατό και στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο γερμανικός στρατός θα λάβει τη διάκριση για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές και ο Παπανδρέου για την αποτροπή της ελληνικής χρεοκοπίας. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Γιόζεφ Άκερμαν, πρόεδρος της Deutsche Bank».
H Frankfurter Allgemeine Zeitung φιλοξενεί ολοσέλιδο άρθρο του Γκίκα Χαρδούβελη, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με τον τίτλο «Τύχη μέσα στην ατυχία». Το άρθρο κάνει μια αναδρομή στην πρόσφατη οικονομική ιστορία της Ελλάδας εξηγώντας στο γερμανικό κοινό πως η κρίση ήρθε απροσδόκητα. Αναφέρει πως το χρονικό διάστημα από το 1996 μέχρι το 2008 η χώρα ζούσε ένα οικονομικό θαύμα και πως η άνοδος του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού κάλπαζε. Ο κ. Χαρδούβελης εξηγεί πως η ανάπτυξη αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά οφειλόταν στις προσπάθειες της κυβέρνησης Σημίτη, στα κριτήρια του Μάαστριχτ και στο γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν μέλος της Ευρωζώνης.
Λίγο παρακάτω, ο καθηγητής διευκρινίζει πως παράλληλα η ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη την έθεσε προ νέων προβλημάτων, μια και θα έπρεπε να μπει μια τάξη στα δημοσιονομικά, να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Σε άλλο σημείο του άρθρου ο κ. Χαρδούβελης παραδέχεται: «Δεν θα είναι εύκολο να τεθούν υπό έλεγχο τα χαοτικά δημοσιονομικά. Μια άλλη δυσκολία είναι η κυβέρνηση να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων και των οικονομικών αγορών. Δεν θα πρέπει όμως να παραβλεφθεί πως η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για βαθιές τομές. Όταν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο το πάγωμα των μισθών και την αύξηση των έμμεσων φόρων, τα δυο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας αντέδρασαν θετικά».
Το μακροσκελέστατο άρθρο καταλήγει στο συμπέρασμα πως η κρίση αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια ευκαιρία για την Ελλάδα και σημειώνει. Σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη να δει τις ελλείψεις της και να κάνει μια νέα αρχή. Η χώρα έχει τύχη μέσα στην ατυχία της, μια και η κυβέρνηση διαθέτει τον κοινοβουλευτικό χρόνο αλλά και την πολιτική δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις της.

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6376 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *