Χρωστάς στο Δημόσιο; «Παγώνουν» για 10 χρόνια οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί

Ούτε ένα, ούτε, δύο, ούτε τρία, αλλά για 10 χρόνια θα παγώνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των φορολογουμένων με χρέη προς το Δημόσιο τα οποία θα χαρακτηριστούν ως «ανεπίδεκτα είσπραξης».

Αυτή είναι απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη που προβλέπει τη δέσμευση και την κατάσχεση κάθε ποσού που θα κατατίθεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πτωχών και των λοιπών οφειλετών του Δημοσίου, των οποίων τα χρέη δεν μπορούν να εισπραχτούν και θα μπουν στο «ράφι» για 10 χρόνια προτού διαγράφουν οριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπολογίζεται τα 40-45 από τα 62 δισ. ευρώ του συνόλου των ληξιπρόθεσμων χρεών που οφείλονται σήμερα στο Δημόσιο θα χαρακτηριστούν «ανεπίδεκτα είσπραξης».

Με την ίδια απόφαση μπλοκάρεται κάθε δυνατότητα των οφειλετών αυτών να πωλήσουν περιουσιακά στοιχεία που τυχόν θα αποκτήσουν στο μέλλον ή να εισπράξουν χρήματα από το Δημόσιο.

Η πώληση περιουσιακών στοιχείων ή η είσπραξη χρημάτων από το Δημόσιο θα επιτρέπεται μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του Δημοσίου. Τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο τα οποία οφείλονται από φορολογούμενους που δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία ούτε χρηματικά ποσά στις τράπεζες θα «παγώνουν» για 10 χρονιά και θα αναβιώνουν κάθε φορά που θα διαπιστώνεται ότι οι εν λόγω οφειλέτες απέκτησαν κάποια ρευστότητα ή κάποιο περιουσιακό στοιχείο.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τα όποια χρήματα εισπράξουν στο μέλλον μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους θα δεσμεύονται και θα κατάσχονται αυτόματα από την Εφορία. Το ίδιο θα συμβαίνει και με όποια περιουσιακά στοιχεία αποκτήσουν στο μέλλον.

Πηγή: ANT1

news.pathfinder.gr

6 thoughts on “Χρωστάς στο Δημόσιο; «Παγώνουν» για 10 χρόνια οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί

 1. Ανώνυμος says:

  …και για αυτό υπάρχει λύση για να σας ξεφύγουμε ΛΑΜΟΓΙΑ……

  Θα κυνηγάτε το ευρώ με το δίκανο και όλο θα σας γλιστράει πουσταράδες…….. έννοια σας…..
  μείνετε ήσυχοι, θα αφήσει ο κόσμος τα περιουσιακά και τα χρήματα του στο έλεος σας νομίζετε

 2. Ανώνυμος says:

  Χρωστάς,έχεις και τραπεζικοί λογαριασμοί.
  Τότε γιατί χρωστάς,για να έχεις τραπεζικοί λογαριασμοί ρε βούρλο;

 3. Ανώνυμος says:

  Aυτο ειναι αληθεια….μου εχει συμβει και σε μενα, με εντολη της εφοριας η eurobank μου εκανε κατασχεση και κλεισιμο σε 2 τραπεζικους λογαριασμους….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *