11:47 - 27/12/2011

Φωτιά και… λαύρα το Spiegel κατά Λ.Παπαδήμου:“Απέτυχε”…“οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν, τύχη δεν είχαν”

Φωτιά και… λαύρα του Spiegel προς το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου για την μέχρι τώρα πορεία του στην πρωθυπουργία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό:
“Η Ελλάδα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει δώσει στους δανειστές της….

Η μεταβατική κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ενώ οι καβγάδες στο υπουργικό συμβούλιο για τη θητεία της έχουν ήδη ξεκινήσει. Ακόμα και οι…….
πιο επείγουσες μεταρρυθμίσεις βρίσκονται σε τέλμα”.

Το Spiegel τονίζει το “χρόνο-ρεκόρ” που η κυβέρνηση Παπαδήμου κατάφερε να χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και παραθέτει με νόημα τη γνωστή ευχή του Γεράσιμου Γιακουμάτου στους Έλληνες με τον Τιτανικό. Γιατί “οι επιβάτες του Τιτανικού υγεία είχαν, τύχη δεν είχαν”.

ΠΗΓΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*