Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:09 - 16/09/2011

Υπό στενή παρακολούθηση οι κινήσεις του κατοχικού στρατού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ανάλυση των στρατιωτικών δεδομένων δεικνύει ότι η Τουρκία δύσκολα θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στη θαλάσσια περιοχή των κοιτασμάτων, ενώ στρατιωτικές πηγές εκτιμούν ότι η Άγκυρα βρίσκεται παγιδευμένη στις απειλές της.
Σε κατάσταση επαγρύπνησης έχει τεθεί το στράτευμα, για να αποτρέψει τυχόν τουρκικές προκλήσεις στη γραμμή αντιπαράταξης. Δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται:

1. Η κίνηση για επέκταση της κατοχής στη νεκρή ζώνη.
2. Οι βολές εναντίον θέσεων της Εθνοφρουράς.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της «Σ», κατά τη διάρκεια τις προχθεσινής νύχτας ο κατοχικός στρατός πραγματοποιούσε στην περιοχή Δερύνειας άσκηση με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζικού. Η άσκηση έθεσε σε συναγερμό την Εθνική Φρουρά, χωρίς, ωστόσο, να συμβεί οτιδήποτε.
Σε ετοιμότητα
Όλες οι μονάδες, σε επίπεδο στελεχών, έχουν ενημερωθεί να είναι πανέτοιμες να αντιδράσουν, σε περίπτωση που παρατηρηθούν τουρκικές κινήσεις. Η Εθνική Φρουρά σε συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ είναι αποφασισμένη να απαντήσει με όλα τα μέσα, σε περίπτωση που επιχειρηθεί από τους Αττίλες προώθηση σε περιοχές της νεκρής ζώνης.
Στους στρατιώτες των φυλακίων της πρώτης γραμμής έχουν δοθεί οδηγίες για αυξημένη επαγρύπνηση και προσεκτική παρατήρηση των τουρκικών κινήσεων. Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται και μονάδες άμεσης επέμβασης. Σε φυλάκια της γραμμής αντιπαράταξης στη Λευκωσία οι στρατιώτες αναφέρουν τις τελευταίες μέρες παράξενους θορύβους τη νύκτα.
Η γραμμή αντιπαράταξης μήκους 183 χιλιομέτρων έχει υποστεί εκλέπτυνση στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης. Ωστόσο, το πολύ καλό δίκτυο διοικητικής μέριμνας του στρατεύματος έχει σημαντικά αποθέματα πολεμικού υλικού, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή διασπορά.
Με αφορμή την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, συστοιχίες των Έξοσετ που είναι πύραυλοι θαλάσσης-θαλάσσης και πυροβόλα μακρού βεληνεκούς βγήκαν εκτός αποθηκών. Το βεληνεκές των πυραύλων αυτών είναι 60 χιλιόμετρα και μπορούν να πλήξουν με μεγάλη αποτελεσματικότητα σκάφη εν πλώ. Οι πύραυλοι Έξοσετ, γαλλικής προέλευσης, θεωρούνται το ισχυρότερο όπλο του στρατού μας για αποτελεσματική περιφρούρηση της θαλάσσιας ζώνης.
Θερμό επεισόδιο στη θάλασσα
Η ανάλυση των στρατιωτικών δεδομένων δεικνύει ότι η Τουρκία δύσκολα θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στη θαλάσσια περιοχή των κοιτασμάτων. Δεν μπορεί να παρέμβει στη θαλάσσια περιοχή που πλέει η πλατφόρμα Noble Ferrigton. Η πορεία του γεωτρύπανου «Όμηρος» συνοδεύεται από πυραυλακάτους του ισραηλινού ναυτικού και στην περιοχή υπερίπταται η ισραηλινή πολεμική αεροπορία. Με αυτά τα δεδομένα, οι βρυχηθμοί της Άγκυρας, που έγιναν δι’ όλων των επισήμων εκπροσώπων της, θεωρείται ότι θα στραφούν προς το αδύνατο μέρος, την Κύπρο. Ο κίνδυνος αυτός δεν υπερτιμάται αλλά υπάρχει και απασχολεί Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.
Η πολιτική των κανονιοφόρων που η Άκυρα εφραμόζει στο Αιγαίο δεν θα γίνει ανεκτή από το Ισραήλ, που ξέρει τι θα κάνει αν προκληθεί. Από έγκυρους στρατιωτικούς αναλυτές εκφράζεται η άποψη ότι η Άγκυρα έχει παγιδευτεί στις απειλές της και αναζητεί διέξοδο για να διαφυλάξει το γόητρό της. Στην Άγκυρα μελετώνται σενάρια τρόμου, για να δημιουργήσουν το αναγκαίο υπόστρωμα φόβου που θα παραγάγει τα επιθυμητά πολιτικά αποτελέσματα.
Η τουρκική πολιτική είναι χαμένη στην υπόθεση του οικοπέδου Αφροδίτη. Φωνάζει για να κερδίσει στρατηγικό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση των κοιτασμάτων ανοικτά της Πάφου και στην ΑΟΖ Κύπρου – Αιγύπτου. Φωνάζει για το Οικόπεδο 12, για να κερδίσει αλλού στο άμεσο μέλλον.
Του Άδωνη Παλληκαρίδη στη  ”ΣΗΜΕΡΙΝΗ” της Λευκωσίας

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*