Το γερμανικό ντοκιμαντέρ που δείχνει πως η Τρόικα κατέστρεψε την Ελλάδα

Διαθέσιμο με Ελληνικούς υπότιτλους είναι το ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε στο πρώτο δημόσιο γερμανικό κανάλι ARD και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.


Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Στα ίχνη της τρόικας – Ισχύς χωρίς έλεγχο».

Το μήνυμα ήταν ότι το 2010 οι χώρες του ευρώ δεν άφησαν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει για να προστατεύσουν τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζας, που ως κύριοι δανειστές θα έχαναν γύρω στα 40 δισ. ευρώ.

Στο ντοκιμαντέρ μιλά ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρουσιάζονται τα άδεια καταστήματα, έχει συνεντεύξεις με ανθρώπους το εισόδημα των οποίων έχει επηρεαστεί και ασκεί κριτική στην μείωση των κατώτατων μισθών.

Σε δημοσίευμά της η γερμανική Die Welt, σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ, αναφέρει ότι η τρόικα κατέστρεψε συστηματικά τον Ελληνικό λαό.

(Για τους υπότιτλους επιλέξτε στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά. Το βίντεο με τους υπότιτλους ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη alli0angeliki)


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Το γερμανικό ντοκιμαντέρ που δείχνει πως η Τρόικα κατέστρεψε την Ελλάδα

  1. Ανώνυμος says:

    Πολύ διαφωτιστικό Βίντεο από τους Γερμανούς και περιγράφει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν δείχνει ότι υπάρχουν εγκληματικές ενέργειες από Ευρωπαίους και Έλληνες πολιτικούς και το ΔΝΤ στους οποίους θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες κάποια στιγμή και να δικαστούν για κακουργηματικές πράξεις εναντίον της χώρας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *