Τουρκικές ασκήσεις γύρω από τη Κύπρο,ερευνητικό σε Ρόδο-Σάμο.

Δύο ασκήσεις ,μία νότια της Κύπρου και μία βόρεια κάνουν οι Τούρκοι,κρατώντας το θερμόμετρο της έντασης -τουλάχιστον σε επίπεδο εντυπώσεων- ψηλά.
Η μία άσκηση γίνεται εντός των «οικοπέδων» της Κύπρου που πρόκειται σύντομα να ερευνηθούν. Πρόκειται για συνεργασία πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών.

Βόρεια της Κύπρυ κι εντός του FIR Λευκωσίας οι Τούρκοι κάνουν άσκηση έρευνας-διάσωσης.


Την ίδια ώρα οι Τούρκοι έχουν ενημερώσει για την έξοδο από την Αττάλεια ενός ιταλικού ερευνητικιού σκάφους,του Explora,το οποίο θα κάνει χαρτογράφηση των τουρκικών παραλίων από τη Ρόδο έως τη Σάμο. Η πορεία του σκάφους θα παρακολουθείται διαρκώς από το ΥΕΘΑ για να προληφθεί οποιαδήποτε παραβίαση.


Τις δύο τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο οι Τούρκοι έχουν σαφώς σκληρύνει τη στάση τους,με τους χειριστές των αεροσκαφών τους να οδηγούν τις αναχαιτίσεις με τους Έλληνες πιλότους σε σκληρές εμπλοκές. Η όλη στάση των Τούρκων προβληματίζει την Αθήνα που δεν αποκλείει περαιτέρω κλιμάκωση.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *