Τι θ΄απομείνει από το μισθό των στρατιωτικών! Αναλυτικός πίνακας

Επισήμως στα Γενικά Επιτελεία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα του μισθολογίου. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης,ίσως επειδή και η ίδια η κυβέρνηση …δεν τις γνωρίζει μέχρι να τις διατυπώσει η τρόϊκα.

Θα είναι εντός ενιαίου μισθολογίου, εκτός,θα δημιουργηθεί ένα ειδικό μισθολόγιο για στρατιωτικούς,διπλωμάτες, δικαστικούς; Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποια κι αν είναι η επιλογή,όποιο κι αν είναι το μισθολόγιο και όπως και αν το ονομάσουν οι στρατιωτικοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντέξουν μια ακόμη σημαντικη μείωση του εισοδήματός τους, η οποία θα κυμανθεί από 15 έως 20%. Οι οικονομικοί αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων έχουν πάρει χαρτί κα μολύβι για νέους υπολογισμούς και από τις πληροφορίες που συλλέξαμε προκύπτει -αν πάρουμε …το αισιόδοξο σενάριο της μείωσης του 15%- προκύπτει ο παρακάτω πίνακας των ετήσιων αποδοχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *