08:50 - 12/09/2011

ΤΙ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ; ΑΛΒΑΝΟΣ ή ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Βρέθηκε και άλλο σημείο σύγκρουσης μεταξύ Αλβανών και Σλάβων των Σκοπίων. Γιατί να είναι ο Μ. Αλέξανδρος Σκοπιανός και όχι Αλβανός; Το επιχείρημα είναι ότι ναι μεν από τον πατέρα του είναι «Μακεδόνας», αλλά από τη μητέρα είναι Αλβανός. Διότι η Ολυμπιάδα ήταν Ηπειρώτισσα, δηλαδή Αλβανίδα.

Έτσι, λοιπόν, μετά τους Σκοπιανούς, διεκδικούν και οι Αλβανοί τον Μ. Αλέξανδρο. Τα Αλβανόπουλα διδάσκονται πως έχουν το ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά της Μακεδονίας, που θεωρείται Αλβανός ήρωας.


Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο Γεωγραφίας οι περιοχές που έμειναν εκτός του Αλβανικού κράτους, και πρέπει να επιστρέψουν στη Μεγάλη Αλβανία, φθάνουν μέχρι την Πέλλα.


Τώρα, πρέπει να περιμένουμε και άγαλμα του Αλέξανδρου στα Τίρανα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*