Τα μαζεύουν και φεύγουν οι Παπανδρέου;

Σιγά σιγά η “αγία οικογένεια” αποχωρεί απο την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει πως συμβαίνει, μετά από την παραίτηση του απο το ΙΣΤΑΜΕ υπέβαλε ο αδερφός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος.


Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης, η θέση του πρέπει να μείνει στη διάθεση του ΔΣ αφού ανοίγουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.


Σχόλιο ιστολογίου: Λέτε ν
α ξυπνήσουμε κάποια μέρα και να μάθουμε πως η οικογένεια Παπανδρέου αναχώρησε για Γαλλία, για Λονδίνο ή κάποιο άλλο “εξωτικό” μέρος, όπου έχουν ήδη αγοράσει ακίνητα (σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα φήμες που έχουν διαρρεύσει);

Μήπως θα πρέπει κάποιος εισαγγελέας να κινηθεί ώστε να υπάρξει κάποιο απαγορευτικό εξόδου για την οικογένεια; Όχι τίποτε άλλο, αλλά εάν φύγουν, τότε θα σχηματιστούν πάρα πολύ κακές εντυπώσεις…
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *