Συλλογή διαδικτυακών υπογραφών για να παραιτηθεί ο Μπουτάρης

Συγκέντρωση διαδικτυακών υπογραφών για να τον αναγκάσουμε να παραιτηθεί από την Δημαρχεία. Που τολμάει να χαρακτηρίζει την τουρκική κατοχή συμβίωση (λες και είχαμε άλλη επιλογή) και να χρησιμοποιεί τις όποιες θρησκευτικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια (έπειτα από αιώνες) στην Παναγία Σουμελά του ελληνικότατου Πόντου ως επιχείρημα για να προωθήσει τα σχέδια του περί ανέγερσης μνημείων (και τώρα τζαμιού).

Που θέλει( ο Μπουτάρης)να τιμήσουμε με το αίολο επιχείρημα της τουριστικής ανάπτυξης εκείνους που ήταν κατακτητές επί 500 χρόνια, όταν αυτοί έχουν εξαφανίσει/οικειοποιηθεί κάθε τι ελληνικό, σε Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη, Πόντο και όπου υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων το Ελληνικό στοιχείο και τα παρουσιάζουν ως δική τους πολιτιστική κληρονομιά.
Δεν θα του περάσει!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *