Στείλτε… φαξ κατά του Μνημονίου2​!

‘Oπως όλοι οι Έλληνες έτσι κι εγώ υποστήκαμε σημαντικές μειώσεις στούς μισθούς μας από το μνημόνιο1 και τώρα σε λίγες ημέρες θα υποστούμε και το τελειωτικό κτύπημα στα πενιχρά ήδη εισοδήματά μας με το μνημόνιο2 πού θα ψηφιστεί απο ανθρώπους που ποτέ δεν ένιωσαν τι σημαίνει να μην έχεις να ζήσεις την οικογένειά σου και να ζείς με τα απαραίότητα.
 Γιατροί δικηγόροι γόνοι πλούσιων οικογενειών η πλειοψηφία αυτών που τα παιδιά τους δεν πάνε σε δημόσια σχολεία αλλά σε ιδιωτικά που δεν καταλαβαίνουν την οικονομιΚή κρίση γι αυτό και ακούς με πόση άμεση μιλούν για τα μέτρα αφού αυτοί είναι οικονομικά βολεμένοι.Έχω όμως μιά εντυπωσιακή και πιστεύω πραγματοποιήσιμη πρόταση.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ2 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛΣ ΦΑΞ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!Π.Ι


http://thinkfree-gr.blogspot.com/

πηγηΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *