06:52 - 02/02/2012

ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛ – ΑΒΙΒ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ!

Εδώ ο κόσμος καίγεται, αλλά ο Γιωργάκης συνεχίζει τα ταξιδάκια που ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Αυτή τη φορά, πετάχτηκε μέχρι την…ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ισραήλ:

Στη φωτογραφία, μιλά στο συνέδριο της Herzliya.
Τι ακριβώς είναι αυτό; Υποτίθεται, ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στο Ισραήλ, με Πανεπιστήμια κλπ. Για να δούμε όμως πώς περιγράφουν τους σκοπούς τους οι ίδιοι:

Προσέξτε την εναλλαγή των λέξεων «ελευθερία» και «ανοχή» με αυτές των «ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ φιλοσοφία», «ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»!

Έτσι εννοούν την «πρόοδο» οι Εβραίοι: Οτιδήποτε συμβαδίζει με τις «αρχές» του Σιωνισμού!


Αυτά, ας τα βλέπουν ορισμένοι αποβλακωμένοι εβραιόφιλοι και κάποιοι άλλοι, που μας κάνουν…κηρύγματα «εβραικής δημοκρατίας»!

ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ;;;

Σε αυτή την φωτογραφία, τον βλέπουμε να χαριεντίζεται με…συμπατριώτες του (αριστερά είναι ο Νετανιάχου)!

Απορία: Γιατί εκείνοι είναι καπελωμένοι με το γνωστό κιπά; Αφού υποτίθεται πως αυτό φοριέται μόνο σε θρησκευτικές τελετές, όπως μας λένε οι «μη αντισημίτες»!


Θρησκευτική τελετή ήταν το συγκεκριμένο συνέδριο;

Ή απλά οι παρευρισκόμενοι ακολουθούν τις εντολές του Ταλμούδ και…πράττουν αναλόγως;

hellas-orthodoxy
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*