Σήμανε συναγερμός στον Έβρο!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Το φράγμα στην τεχνητή λίμνη Ιβάνοβο έσπασε και μέσα σε μερικά λεπτά ένα κύμα ύψους τουλάχιστον δυο μέτρων κάλυψε ολόκληρο το χωριό Μπίσερ κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα! Από θαύμα οι κάτοικοι κατάφεραν να σωθούν, καταφεύγοντας στους πάνω ορόφους των σπιτιών ή στις στέγες, ωστόσο το χωριό σε ποσοστό 90% έχει υποστεί τεράστιες ζημιές καθώς κατακλύστηκε από εκατομμύρια τόνους νερού, λάσπης και φερτών υλικών. Επίσης….

εξαιτίας κατολισθήσεων, εκτροχιάστηκε η ατμομηχανή διεθνούς αμαξοστοιχίας της γραμμής Βελιγράδι – Κωνσταντινούπολη, κοντά στην πόλη Συμεώνοβγραντ, στη νότιοανατολική Βουλγαρία. Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, δεν υπάρχουν τραυματίες ή θύματα. Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, σε τι βαθμό θα επηρεάσει τη στάθμη του Έβρου το παλιρροϊκό κύμα από το σπασμένο φράγμα «Ιβάνοβο»! Οι ελληνικές αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό για κάθε ενδεχόμενο… Όλες οι μονάδες των γύρων περιοχών έχουν κινητοποιηθεί!
prionokordela

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *