10:55 - 12/10/2011

Πώς μας κλέβει επενδυτές η Τουρκία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη του καθηγητή Κοιτασματολογίας στο Πανεπιστημίου Θεσσσαλονίκης, κ.Ανέστη Φιλιππίδη γίνεται σήμερα στο newsbomb, που πρέπει άμεσα να κινητοποιήσει τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
«Πρόσφατα που πήγα στην Τουρκία συνάντησα πλήθος Ελλήνων επενδυτών. Ξέρετε ότι έχουμε επενδύσει μεγάλα ελληνικά κεφάλαια στον ορυκτό πλούτο της Τουρκίας όταν εμείς έχουμε και περισσότερα και καλύτερα ορυκτά, αλλά δεν τα αγγίζουμε;

Βρήκα ‘Ελληνες για όνομα του Θεού, εξάγουν μάρμαρα προς όλο τον κόσμο από την Τουρκία, ενώ εμείς έχουμε τα καλύτερα μάρμαρα στον κόσμο;
Ρώτησα αυτούς τους ‘Ελληνες γιατί επενδύουν στον ορυκτό πλούτο της Τουρκίας κι όχι της Ελλάδας και μου έδωσαν την εξής απάντηση: Δύο χρόνια παλεύουμε να πάρουμε σχετικές άδειες από τις ελληνικές αρχές, πληρώνοντας μπαχτσίσια, αλλά δεν μας τις δίνουν και μας ταλαιπωρούν, ενώ την Τουρκία μας έδωσαν άδεια εξόρυξης και εκμετάλλευσης ορυκτών μέσα σε 15 ημέρες και με μικρότερο μπαχτσίσι.»


Και συνεχίζει ο καθηγητής Ορυκτολογίας κ.Φιλιππίδης τις φοβερές αποκαλύψεις του για το σάπιο και σαθρό σύστημα της ελληνικής γραφειοκρατίας και της μίζας: «Το 2004 ήρθαν κινέζικα επενδυτικά κεφάλαια 182 εκατ. ευρώ να επενδύσουν σε ορυκτό πλούτο της Ελλάδας επί τρία χρόνια τους ταλαιπωρούσαν στα ελληνικά υπουργεία δεν πήραν τελικά άδεια, σηκώθηκαν κι έφυγαν. Ένα μήνα μετά η επένδυση αυτή έγινε στην Ουγγαρία. Το 2010 συμβουλεύω Γερμανούς επενδυτές οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα να επενδύσουν 45 εκατ. ευρώ σε ορυκτό πλούτο στη Θράκη, μίσθωσαν την περιοχή εν συνεχεία τους ακύρωσαν τη μίσθωση και τελικά οι άνθρωποι έφυγαν και αυτή η επένδυση των 45 εκατ. γίνεται τώρα στην Τουρκία.»

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*