Πώς και γιατί η Ελλάδα «απειλεί» το σύνολο των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων

Είναι πλέον ξεκάθαρο: η κρίση χρέους στη χώρα μας, λειτούργησε περίπου ως λυδία λίθος για μια σειρά από πολιτικές ανατροπές στην Ευρώπη.
Η Γερμανία προσπαθεί να «περάσει» από τη Βουλή της το νέο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της
Ελλάδας. Η Γαλλία προετοιμάζει έναν από τους σκληρότερους προϋπολογισμούς των τελευταίων 10ετίων και η Ισπανία βλέπει την κυβέρνηση της να μετράει αντίστροφα στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.
Είναι πλέον ξεκάθαρο:

η κρίση χρέους στη χώρα μας, λειτούργησε περίπου ως λυδία λίθος για μια σειρά από πολιτικές ανατροπές στην Ευρώπη, ενώ αν συνυπολογίσει κανείς τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι στη γειτονική Ιταλία, αλλά και το γεγονός ότι στην Πορτογαλία έχει ήδη γίνει κυβερνητική αλλαγή, αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί παντού.
Μόνο τυχαίο δεν είναι επίσης το γεγονός ότι μόλις πριν από 48ώρες, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση έκανε ονομαστική αναφορά στο πρόβλημα χρέους της Ελλάδας και στην ανάγκη να αντιμετωπισθεί πριν εξαπλωθεί περαιτέρω.
Ο φόβος μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι αναλύσεις που μιλούν για το πρόβλημα σε ενεστώτα χρόνο, πλέον και όχι σε μελλοντικό.

voria.gr

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *