Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:56 - 07/12/2011

Πόσο θα κοστίσει ο νέος προϋπολογισμός στις τσέπες μας απο την 1η Ιανουαρίου 2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δραματική μείωση θα δουν στα εισοδήματά τους μισθωτοί και συνταξιούχοι το 2012 ενώ αναμένεται να πληγούν ακόμα και τα χαμηλά εισοδήματα, λόγω της παρακράτησης για την έκτακτη εισφορά.


Τι μας περιμένει το 2012….

– η έκτακτη εισφορά για εισοδήματα του 2012, με τη….
μορφή κρατήσεων απο 1/1/2012
– η πληρωμή έκτακτης εισφοράς του 2011
– η αύξηση της παρακράτησης λόγω μείωσης του αφορολογήτου (απο 12.000 σε 5.000 ευρώ)
– οι φορολογούμενοι θα καταβάλουν μεγαλύτερο φόρο για τα εισοδήματα του ’11 που θα εκκαθαριστούν με αφορολόγητο 5.000 ευρώ.


Εκτός όμως απο αυτά οι φορολογούμενοι θα δουν το εισόδημά τους να μειώνεται λόγο και του περιορισμού ή της κατάργησης των φοροαπαλλαγών (έκπτωση για ενοίκιο κύριας κατοικίας, δίδακτρα φροντιστηρίου κ.α.)


Παραδείγματα
1. Οι επιβαρύνσεις για μισθωτό με εισόδημα 21.000 ευρώ (δηλαδή 1.500 ευρώ το μήνα) θα έχουν ως εξής:
-μηνιαίες κρατήσεις 217,85 ευρώ
-έκτακτη εισφορά του 2011 ύψους 420 ευρώ.
-θα πληρώσει 750 ευρώ παραπάνω στην εφορία, λόγω της μείωσης του αφορολογήτου καθώς ο φόρος που αναλογεί διαμορφώνεται στις 2.670 ευρώ


2.Οι επιβαρύνσεις για συνταξιούχο με σύνταξη 9.500 ευρώ το χρόνο (725 ευρώ το μήνα):


-θα επιβαρυνθεί με 450 ευρώ για τα φετινά εισοδήματα, λόγω της μείωσης του αφορολογήτου.


Πρόσθετοι φόροι πάνω απο 5 δισ. ευρώ


Σε 3,6 δισ. ευρώ θα ανέλθει η επιπλέον φορολογική επιβάρυνση το 2012. Πρακτικά όμως οι επιπλεόν φόροι που θα πληρώσουμε είναι πάνω απο 5 δισ. ευρώ κι αυτό γιατί θα πρέπει να καλυφθούν και οι απώλειες απο έσοδα τα οποία αναμένεται να είναι μειωμένα στον προϋπολογισμό του 2012.


Ετσι, ο φόρος φυσικών προσώπων (αφορολόγητο 5.000 ευρώ, τεκμήρια, αποδείξεις και φοροαπαλλαγές) θα έχει αυξημένα έσοδα για το δημόσιο 2,4 δισ. ευρω.


Αύξηση πάνω απο 2,5 δισ. ευρώ αναμένεται απο το έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων καθώς και απο το ΕΤΑΚ 2009 και τον φόρο ακίνητης περιουσίας 2010 και 2011, που δεν έχουν ακόμη εισπραχθεί.


Απο την άυξηση στον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και την εξίσωσή του τον επόμενο Οκτώβριο αναμένονται 269 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρώσουν όλοι οι φορολογούμενοι.


Απο την άυξηση των αντικειμενικών αξιών αναμένονται 100 εκατ. ευρώ, απο την έκακτη εισφορά και ειδική εισφορα αλληλευγγύης αναμένονται 601 εκατ. ευρώ και απο το τέλος επιτηδεύματος αναμένονται 150 εκατ. ευρώ.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*