ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ? ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

-Θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων πολιτών!!!
-Σχεδόν μισό τρις δολάρια ο ορυκτός πλούτος στο «οικόπεδο 12» της Κυπριακής ΑΟΖΠάνω από τα 450 δις δολάρια αναμένεται να αγγίξει το ποσό που μπορεί να αντληθεί στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με τον Δρ. Μιχάλη Οικονομίδη, καθηγητή του Cullen College of Engineering στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πολίτης», αν αυτά τα χρήματα πέσουν στην κυπριακή οικονομία, τότε το κατά κεφαλή εισόδημα θα διπλασιαστεί και αργότερα θα τετραπλασιαστεί!

Εντύπωση προκαλεί, η δήλωση του κ. Οικονομίδη ότι στο “οικόπεδο 12″ υπάρχει και πετρέλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, αγγίζει τα 3,7 δις. βαρέλια.

Όπως είπε «αυτό το πετρέλαιο αξίζει πιο πολλά από το φυσικό αέριο και εκπλήσσομαι που κανείς δεν το αναφέρει».


Σχόλιο ~TRUTH~ : Καταλαβαίνετε τώρα ότι το χρέος της Ελλάδας, δεν ειναι τυχαίο… Δεν είναι τυχαίο που κρύβουν ή τουλαχιστον δεν αφήνουν την Ελλάδα να αξιοποιήσει το μεγάλο της πλούτο σε πετρέλαιο. Ένας πλούτος που όχι μονο θα μας έβγαζε απο αυτή την δυσχερή θέση αλλά θα πλούτιζε και τον Έλληνα πολίτη που έχει ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια… Αλλά είπαμε. δεν θέλουν την Ελλάδα ισχυρή!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *