Πως να χαρακτηρίσω κάποιον που ενώ δεν απειλείται άμεσα, καλύπτεται από συναδέλφους του και δεν βρίσκεται σε αυτοάμυνα αποφασίζει να πετάξει κοτρόνες στην τύχη προς διαδηλωτές.

Το μέγεθος της πέτρας φαίνεται καθαρά και σε φωτογραφία που την έχει εντελώς τυχαία δίπλα σε πλαστικό ποτηράκι και κουτάκι μπύρας. Είναι ικανή με το κατάλληλο χτύπημα στο κεφάλι να προκαλέσει το μοιραίο. Ο συγκεκριμένος δολοφόνος αστυνομικός θα πρέπει να…σταματήσει άμεσα την δουλειά στα ΜΑΤ και να πάει να βάζει σφραγίδες, γιατί θα θρηνήσουμε δυστυχώς και άλλα αθώα θύματα.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δείτε και αποδοκιμάστε τον, είναι για λύπηση ο άνθρωπος.
δείτε τις φωτογραφίες..Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΠηγήΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *