09:40 - 04/10/2010

Προϋπολογισμός και ΟΣΕ στο Υπουργικό Συμβούλιο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2011 και το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση των ελληνικών σιδηροδρόμων θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Το νομοσχέδιο για τους σιδηροδρόμους αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας και μεταξύ άλλων, προβλέπει δραστική μείωση προσωπικού μέσω συνταξιοδότησης και μετατάξεων, αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, και παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ιδιώτες.
Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που επίσης θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, περιλαμβάνει νέους φόρους και αυξήσεις υφισταμένων ύψους 7 δισ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται, τέλος, να γίνει και μια πρώτη κουβέντα για το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας που επίσης ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. 
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*