Προσέξτε που πίνετε τον καφέ σας!

Ενώ καθημερινά πολλοί Έλληνες της Κύπρου επισκέπτονται και αγοράζουν καφέ από τη διεθνή αλυσίδα ” Gloria Jean’s Coffees ” , η εταιρεία σε μια προσπάθεια να κατακτήσει νέες αγορές έχει καταφύγει στην δημιουργία 3 νέων καταστημάτων στα Κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη της Κύπρου. Χωρίς να σεβαστεί ούτε την Κυπριακή Δημοκρατία η οποία δεν αναγνωρίζει το Ψευδοκρατός, αλλά ούτε τους καταναλωτές άνοιξαν νέα υποκατστήματα πάνω στις ελληνοκυπριακές περιουσίες!

Αγοράζοντας τα προϊόντα μιας εταιρείας στηρίζεις και την πολίτικη μας εμείς αντιστεκόμαστε σε αυτή την πολιτική και υψώνουμε ανάστημα! Δίνουμε τις δικές μας μάχες , με τα δικά μας όπλα τα όπλα της νεολαίας . . Τα όνειρα και το Διαδίκτυο !

Η ιστοσελίδα της “Gloria Jean’s Coffees” για το λεγόμενο Κράτος της Βόρειας Κύπρου. Νέα καταστήματα στις Lefkosa , στην Girne και στην Gazimağusa !
ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ!!!


ΟΥΤΕ €1 ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

Πηγή: http://hack4cyprus.blogspot.com/2011/05/lefkosa.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *