ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει προσχεδιαστεί η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, που θα ξεκινήσει με πτώχευση της Ελλάδος και βέβαια την δέσμευση όλων των χρημάτων που των Ελλήνων που βρίσκονται στις ελληνικές τράπεζες και την παύση καταβολής των μισθών και των συντάξεων, για να στρώσει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα πρέπει να παρθούν τα παρακάτω μέτρα.

1. Στάση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου προς τους εξωτερικούς δανειστές για δύο χρόνια, με αυτοχρηματοδότηση των αναλογούντων ποσών από τους ίδιους τους δανειστές και διετή παράταση αποπληρωμής του όλου χρέους. Για δύο χρόνια δηλαδή η Ελλάδα, δεν θα πληρώνει τίποτε προς το εξωτερικό.


2. Μείωση των δημοσίων υπαλλήλων και των ζημιογόνων ΔΕΚΟ και των κρατικών οργανισμών, σύμφωνα με τα ήδη σχεδιασθέντα.


3. Μείωση της φορολογίας στο 10% για προσέλκυση μεγάλων και μικρών επενδυτών και κατάργηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων


4. Αυστηρό πόθεν έσχες από το πρώτο ευρώ με ποινικές ευθύνες. Η φοροδιαφυγή θα γίνει ποινικό αδίκημα αυστηρά τιμωρούμενο.


5. Δυνατότητα μίας έκτακτης φορολογικής δήλωσης για όλους, στην οποία ο καθένας θα δηλώσει όλα όσα του χρειάζονται για να δικιολογήσει αυτά που έχει σαν ακίνητα και μετρητά, ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, με φόρο εφάπαξ 5%.


6. Μείωση του ΦΠΑ στο ενιαίο 12%, πλην του τουρισμού και των εντύπων στο 4%.


7. Καμία φοροαπαλλαγή για κανένα εισόδημα, πλην των χαμηλοσυνταξιούχων.


8. Μόνη φοροαπαλλαγή για όλους, ο ΦΠΑ που θα πληρώνεται για παροχή υπηρεσιών, όχι προϊόντα και θα προκύπτει από τις αντίστοιχες αποδείξεις.


9. Μειωμένες κατά 80% ασφαλιστικές εισφορές εργαζόμενου και εργοδότη, για όσους προσλαμβάνουν απολυμένους του δημοσίου.


Τα μέτρα 1,3,5 είναι και τα σημαντικότερα

Μετά τιμής


Λιακόπουλος Δημοσθένης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *