Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς «ἀγανακτισμένους»!

Αὐτὸ δὲν σχολιάζεται!!!  Παρατίθεται ὡς ἔχει, διότι θὰ μὲ ποῦν κάποιοι πάρα πολὺ κακιά…. 
Ἀπό Ἀντιπαρακμή τό παρακάτω:

Μερικές “ παράξενες” συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των “ αγανακτισμένων”.

Η ιστορία ξεκίνησε από το “ θαλαμοφύλακα” που έστελνε email με εκκλήσεις (όπως είχε κάνει κ πριν καιρό) για να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί χωρίς να φεύγουμε.

Η ανταπόκριση, σχεδόν ΜΗΔΑΜΙΝΗ (λίγες δεκάδες άτομα που σχεδόν εξαφανίστηκαν την επόμενη ημέρα).
Όμως, οι “ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ” αντικαταστάθηκαν από τους “ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” (παραδόξως εξαφανίστηκε το “ Έλληνες”) και η συγκέντρωση των “ 300 Ελλήνων” στις 10 πμ την Κυριακή 22/5 στο Σύνταγμα αντικαταστήθηκε από την συγκέντρωση των “ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” της Τετάρτης 25/5.

Πριν καν ξεκινήσει η νέα συγκέντρωση (των “ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ), μέχρι και το κρατικό κανάλι μας βομβάρδιζε ότι “ θα γίνει ότι έγινε και στην Ισπανία” και προσπαθούσε να μας πείσει ότι “ οργανώθηκε μέσω κοινωνικής δικτύωσης-facebook” .
Λίγο παράξενο δεν σας φαίνεται το κρατικό κανάλι 

  • να προωθεί μία (υποτίθεται) αντικυβερνητική δράση,
  • δράση που (υποτίθεται) είναι κ ανεξέλεγκτη άρα επικίνδυνη,κ να την προωθεί με τόση επιμονή
  • και μάλιστα ΠΡΙΝ αυτή ξεκινήσει;

Μάλιστα επέμεναν ότι η σελίδα στο facebook έκλεισε (“ έπεσε” αλλά άνοιγαν νέα σελίδα ξανά)!
Τι ωραία ιστορία κ αυτή για να πιστέψουμε ότι το σύστημα αντιδρά στην συγκέντρωση αυτή..

Επίσης ανακαλύφθηκε και ένα σύνθημα που υποτίθεται υπήρχε σε πανό στην πλατεία της Μαδρίτης που έλεγε “ Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”.
Δείτε κ σχετικό βίντεο (κ θα δείτε σε λίγο την αλήθεια):

Όπως όμως μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε τέτοιο σύνθημα στις συγκεντρώσεις της Ισπανίας.
Κι όμως, οι δημοσιογράφοι όλων των μεγάλων καναλιών το επαναλάμβαναν διαρκώς (για να λειτουργήσει ως κίνητρο και να ξεσηκωθούν οι Έλληνες).
Ίδια παραδόξως ευνοϊκή συμπεριφορά (πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση) είχαν και τα γνωστά φερέφωνα της Νέας Τάξης (ΣΚΑΪ, Καθημερινή κλπ).Από την αρχή αρκετοί αντιμετωπίσαμε την πρόκληση με επιφύλαξη.
Προσέξαμε ότι το κάλεσμα “ απαγόρευε” σημαίες στην συγκέντρωση (έτσι αποτράπηκε να εμφανιστεί ο κόσμος με Ελληνικές σημαίες). Ακόμη και στις αφίσες που καλούσαν -στο facebook- αν προσέξετε έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την Ελληνική σημαία από τη Βουλή :

και από το Λευκό Πύργο:


Καταλαβαίνουμε βέβαια την πρόθεση αρκετών πατριωτικών Ιστολογίων κ ομάδων να στηρίξουν τις συγκεντρώσεις των “ αγανακτισμένων” για να μην καπελωθούν από αριστεριστές και αναρχικούς.
Παρακολουθώντας το Ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ (σίγουρα σοβαρό και αξιόπιστο), διαπίστωσα ότι ένα σωρό πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ ΔΕΝ επέτρεπαν να ακούγονται οι επιφυλάξεις για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.
Αυτοί που διαχειριζόταν τα πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ, αποκαλούσαν όσους έγραφαν τις επιφυλάξεις τους “ πράκτορες” και “ προβοκάτορες”.

Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ τους:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ΟΛΑ τα προφίλ έγιναν τον Μαϊο 2011, καιόλα είχαν μόλις 1-2 προβολές ακόμη και αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του σχολίου τους…

Παράξενο ε;; (αν δεν πιστεύετε καντε κλικ επάνω στις εικόνες για να δείτε το προφίλ του καθενός σε μεγέθυνση)
Διαβάστε τώρα κ τα σχόλια που έγραψαν οι “ φρέσκοι” blogger!Οι φωτογραφίες από τα σχόλια λήφθηκαν από τις παρακάτω αναρτήσεις του ΤΑΧΑΛΙΑ:
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5488.html

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8693.html

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/15_25.html

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1650.html

http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5090.html

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι όλα γίνονται τυχαία..
Και επειδή έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ακροαριστερούς κ αναρχικούς να καπελώνουν προσπάθειες,

και επειδή -παρά τα όσα επαγγέλλονται- οι “ ακροαριστεροί” και οι “ αναρχικοί” στην Ελλάδα έχουν αποδειχθεί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ της Νέας τάξης (ειδικά εκεί προς “ συριζα-ανταρσυα” μεριά),

επιτρέψτε μας να είμαστε λίγο … επιφυλακτικοί.

Γιατί αν μπορούσε η “ επανάσταση” των “ αγανακτισμένων” να φοβίσει το σύστημα, μάλλον ΔΕΝ θα τη διαφήμιζαν επίμονα τα πουλημένα ΜΜΕ.
Πολύ δε περισσότερο τα κρατικά κανάλια.

Κλείνοντας,
θυμίζουμε και 2 παλαιότερες αποκαλύψεις μας (για “ κινήσεις πολιτών που οργανώθηκαν μέσω facebook”, ναι , έτσι μας διαβεβαίωναν κ τότε τα ΜΜΕ!)

Οικολόγοι-Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την διαμαρτυρία στον Ι.Ναό Παναγούδας

Ξεσκεπάζουμε μία ακόμη παρωδία: 25 “ τυχαίοι πολίτες” διαμαρτύρονται (για 2η φορά) έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υπό την κάλυψη ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε.


Ριξτε κ μια ματιά εδώ να δείτε από που προέκυψε το όνομα των “ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και ποιος είναι ο ιδεολογικός ηγέτης τους:

Εἶμαι καχύποπτη; 

Εἶμαι….
Ἀλλὰ δὲν ἤμουν πάντα… Μὲ ἔκαναν οἱ συνθῆκες… Δὲν μοῦ ἀρέσει τίποτα γύρω μου… Καὶ δὲν μπορῶ πλέον νὰ ἐμπιστευθῶ κανέναν… 
Ἐὰν κι ὅταν θὰ κατεβῶ στό Σύνταγμα, στὸν Λευκό Πύργο, στὴν πλατεία Ἁγίου Γεωργίου… Ὁπουδήποτε, θὰ κατέβω μέ μίαν μόνο παρέα… Τὴν σημαία μας… Καὶ σὲ ὅποιον ἀρέσει… 
Φιλονόη.
Υ.Γ. Τελικῶς οἱ 300 τί ἀπέγιναν; Ὁ Μίκης; Διότι συμπτωματικῶς, ὅλως συμπτωματικῶς, οἱ 300 εἶχαν πάει κατὰ Μίκη μεριά καὶ μετὰ τήν ἔκαναν μὲ ἐλαφρὰ πηδηματάκια… Ξά τους, ποὺ λένε καὶ οἱ Κρητικοί… Ἀλλὰ μετά; Ποῦ πῆγαν; Πῆγαν στὸ Σύνταγμα κι ἔφυγαν; Τοὺς ἔφαγε ἡ μαρμάγκα; Τοὺς ἔφαγε ὁ Μίκης; Τοὺς κατάπιε κάτι; Καὶ καλά… Ἂς ποῦμε πὼς χάθηκαν μέσα στὸ πλῆθος… Μετὰ; Δὲν θὰ ξαναμιλήσουν; Δὲν θὰ τοὺς ξανακούσουμε; Αὐτό τὸ «300» ὡς τίτλος ἦταν κάπως συγκινητικός… Θύμιζε πολλά… Ἔγιναν 300.000 ἢ δὲν ὑπῆρξαν ποτέ; Ἢ ἐξατμίστηκαν…  Ἢ……..

 Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς «ἀγανακτισμένους»!

  1. Ανώνυμος says:

    Κοπελια ισως να εχεις δικιο για ολα τα σεναρια συνομωσιας αλλα τα βαζεις ολα σε μια θεωρια συνομωσιας και δεν πρεπει ! Οσο για τους 300 ειναι ακομη εκει που δεν πηγες ποτε και συνεχιζουν να κανουν δρασεις σε διαφορα σημεια της Αθηνας αλλα αν εχεις αποριες γιατι πριν βγεις να τσουβαλιασεις τα πΝτα δεν μπαινεις στην ιστοσελιδα τους να μαθεις ; Ειναι ευκολο να απαξιωνουμε τα παντα και ακομη πιο ευκολο να δημιουργουμε σεναρια αποβτον καναπε μας ! Ομως οι 300 ηταν εκεινοταν πεφτανε τα δακρυγονα ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ; Προβοκατορες και πουλημενοι και αυτοι ; Και αν δεν τους ξερεις πως το καταλαβες ; Εχεις κληρονομικο χαρισμα ; Καινποτε πηγανε προς Σπιθα ; Ποιος τα λεει αυτα ; Που το ειδες γραμμενο ; ΠΟΥ ; ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ !!!!! ΜΠΡΑΒΟ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *