08:34 - 29/09/2011

Πετσοκοβουν μισθούς και θα απολύσουν κόσμο για να χρηματοδοτήσουν την ηλεκτρονική φυλακή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

του Παναγιώτη Τελεβάντου
Τώρα παρηγορήθηκα!
Αφού το έμαθα κι αυτό τώρα σιγουρεύτηκα ότι “όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε”.

Ακούστε είδηση και θα φρίξετε!

Οσα λεφτά θα εξοικονομηθούν με τις λαοκτόνες περικοπές μισθών και με τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων θα πάνε για τη χρηματοδότηση της “κάρτας του πολίτη”, για να χαλκευθούν τα δεσμά της ηλεκτρονικής φυλακής!!!

Μόνον το τεράστιο κόστος της έκδοσης της “Κάρτας του πολίτη” θα έπρεπε να είναι αφ’ εαυτού λόγος για να μην εκδοθεί η “Κάρτα” σε περίοδο μάλιστα πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που περνούμε.

Ενας από τους λόγους άλλωστε που η Μ. Βρεττανία απέρριψε την έκδοση της “κάρτας” ήταν και το εξωφρενικό κόστος της έκδοσής της.

Αν φυσικά σε αυτά προστεθεί και η απειλή σε βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου όλοι αντιλαμβανόμαστε – ή ελπίζω ότι αντιλαμβανόμαστε – τους λόγους που δεν πρέπει να εκδοθεί.

Μήπως οι διαβεβαιώσεις των ΓΑΠ, Δένδια και Ραγκούση τελικά δεν πρέπει να θεωρηθούν επαρκείς Μακαριότατε και Σεβασμιότατοι; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκώσετε τον κόσμο και να πάρετε σαφή θέση εναντίον της παραλαβής της “Κάρτας”;

Είναι νοητό να πετσοκόβουν τις αποδοχές των μισθοσυντήρητων για να χρηματοδοτήσουν την έκδοση της “κάρτας” για να φυλακίσουν τον κόσμο ηλεκτρονικά;

Και όμως! Αυτό τον απόλυτο παραλογισμό ζούμε!
panayiotistelevantos.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*