Πετσοκοβουν μισθούς και θα απολύσουν κόσμο για να χρηματοδοτήσουν την ηλεκτρονική φυλακή

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

του Παναγιώτη Τελεβάντου
Τώρα παρηγορήθηκα!
Αφού το έμαθα κι αυτό τώρα σιγουρεύτηκα ότι “όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε”.

Ακούστε είδηση και θα φρίξετε!

Οσα λεφτά θα εξοικονομηθούν με τις λαοκτόνες περικοπές μισθών και με τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων θα πάνε για τη χρηματοδότηση της “κάρτας του πολίτη”, για να χαλκευθούν τα δεσμά της ηλεκτρονικής φυλακής!!!

Μόνον το τεράστιο κόστος της έκδοσης της “Κάρτας του πολίτη” θα έπρεπε να είναι αφ’ εαυτού λόγος για να μην εκδοθεί η “Κάρτα” σε περίοδο μάλιστα πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που περνούμε.

Ενας από τους λόγους άλλωστε που η Μ. Βρεττανία απέρριψε την έκδοση της “κάρτας” ήταν και το εξωφρενικό κόστος της έκδοσής της.

Αν φυσικά σε αυτά προστεθεί και η απειλή σε βάρος της ελευθερίας του ανθρώπου όλοι αντιλαμβανόμαστε – ή ελπίζω ότι αντιλαμβανόμαστε – τους λόγους που δεν πρέπει να εκδοθεί.

Μήπως οι διαβεβαιώσεις των ΓΑΠ, Δένδια και Ραγκούση τελικά δεν πρέπει να θεωρηθούν επαρκείς Μακαριότατε και Σεβασμιότατοι; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκώσετε τον κόσμο και να πάρετε σαφή θέση εναντίον της παραλαβής της “Κάρτας”;

Είναι νοητό να πετσοκόβουν τις αποδοχές των μισθοσυντήρητων για να χρηματοδοτήσουν την έκδοση της “κάρτας” για να φυλακίσουν τον κόσμο ηλεκτρονικά;

Και όμως! Αυτό τον απόλυτο παραλογισμό ζούμε!
panayiotistelevantos.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *