08:37 - 05/10/2011

«Περίεργη» έκρηξη στη Θεσσαλονίκη που αφορά τα ελληνοτουρκικά

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έγινε λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ έκρηξη βόμβας σε υπόγειο διαμέρισμα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση μοιάζει με ταινία, καθώς έχει μυστικές υπηρεσίες, σεξ, διεθνείς σχέσεις και μυστηριώδες παρασκήνιο.

Από την έκρηξη σκοτώθηκε ένα 50χρονος Κούρδος, ο οποίος παρακολουθείτο από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (τουλάχιστον), και μάλιστα είχε συλληφθεί τον Ιούλιο από την αντιτρομοκρατική. Ο Κούρδος που έχασε τη ζωή του είχε σχέση με μία 42χρονη Τουρκάλα που είχε κατηγορηθεί για τρομοκρατία στην Γερμανία ως μέλος κουρδικής οργάνωσης.


Για τον Κούρδο εκκρεμούσε σε δεύτερο βαθμό η εξέταση αιτήματός του για πολιτικό άσυλο, καθώς το σχετικό αίτημά του είχε απορριφθεί σε πρώτο βαθμό. Στις 8 Ιουλίου τον συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, εμπλέκετο σε οργάνωση και για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Από τις έρευνες βρέθηκαν μόνο πλαστά διαβατήρια (όχι όπλα, εκρηκτικά κ.λπ.) και γι’ αυτό αφέθηκε ελεύθερος.


Ωστόσο οι ελληνικές αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της Τουρκάλας εναντίον της οποία εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις γερμανικές αρχές, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα ως μέλος του ευρωπαϊκού τμήματος της κουρδικής οργάνωσης DHPCP.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*