07:56 - 06/02/2012

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η.Π.Α.-ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Το Ρωσικό-Κινέζικο βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του ψηφίσματος σχετικά με την Συρία, δίνει στην Ρωσία το απαραίτητο χρόνο για να πείσει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ στην αναπόφευκτη παραίτησή του, πληροφορεί η αραβική εφημερίδα Asharq Alawsat, παραπέμποντας σε διπλωματικές πηγές στον ΟΗΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στη συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον με τον υπουργό Εξωτερικώ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, πριν από τη συνέλευση του Συμβουλίου Ασφαλείας συμφωνήθηκε ότι το ψήφισμα πάνω για Συρία θα βγει στην ψηφοφορία και οι Αμερικανοί θα αποδεχθούν το ρωσικό βέτο.


Όμως η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει όλη την επιρροή της για να πείσει τον Άσαντ να παραιτηθεί. Στην περίπτωση αποτυχίας μιας τέτοιας συμφωνίας, οι ΗΠΑ θα προτείνουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας το δικό τους ψήφισμα, για το οποίο η Ρωσία δεν θα έχει αντιρρήσεις.


Έμμεση επιβεβαίωση του ότι αυτή η συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας πράγματι επιτεύχθηκε, είναι η προγραμματισμένη επίσκεψη στη Συρία όχι μόνο του Σεργκέι Λαβρόφ, γεγονός το οποίο μιλά από μόνο του για την σοβαρότητα των ρωσικών προθέσεων, αλλά και του Μιχαήλ Φραντκόβ, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας.


Εν τω μεταξύ, Λίβυοι διαδηλωτές κατά του Άσαντ, έσκισαν τη ρωσική σημαία στην Πρεσβεία της Τρίπολης.

liako Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*