Παρέβαση Δημήτρη Καζάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα (βίντεο)

 ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 
Βάζοντας τα γυαλιά στους παπαγάλους (ράπτη) του πάνελ ο καζάκης αποκαλύπτει που οδηγούμαστε με τις παρούσες πολιτικές επιλογές. Η χώρα χάνει τα εχέγγυα ανάταξης μετά τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα. Θα μετατραπούμε σε αφρικανική Χώρα.
Κόβουν τα φιλέτα και τα βγάζουν προς πώληση. Χάνει ο μέσος Έλληνας πολίτης την δυνατότητα να δει ένα καλύτερο μέλλον.  Στην καλύτερη των περιπτώσεων….

Οι αποκρατικοποιήσεις, περικοπές και οι πώληση φιλέτων θα μας εξοικονομήσουν 15 δις. Οι τόκοι που θα πληρώσουμε το 2011 είναι 18 δις!!! Δεν φτάνουν ούτε για νερό! Θέλουν συγκεκριμένες τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια να πάρουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ως εγγυήσεις, να βγάλουν αξιόγραφα στην διεθνή αγορά να κερδοσκοπήσουν με τους τίτλου ς και τα αξιόγραφα και μετά να αφήσουν πίσω τους ερείπιαhttp://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_5721.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *