19:47 - 01/11/2011

Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ασφάλιστρα κινδύνου ή ελληνικά ομόλογα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη

Η κυβέρνηση Παπανδρέου και τυπικά σε λίγα λεπτά βάζει τίτλους τέλους. Οι βουλευτές παραιτούνται, ανεξαρτητοποιούνται, εκφράζουν εγγράφως τις ανησυχίες τους και ο Υπουργός Άμυνας συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ και έκανε κρίσεις στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Άραγε τι φοβήθηκε, μήπως γινόταν πραξικόπημα; Αυτές οι λογικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και δε συνάδουν με τις εντολές του ελληνικού λαού. Το παιχνίδι που παίζει ο πρωθυπουργός και βάζει σε περιπέτειες χρεοκοπίας τη χώρα μας, έχει οικονομικές διαστάσεις. Ποιοι θα επικρατήσουν, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων ή οι κάτοχοι ασφαλίστρων κινδύνου; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει τις ευθύνες του ή θα παρακολουθεί συνυπεύθυνος τα γεγονότα;

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούνται πατριωτικές λογικές! Οι κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας δεν έχουν καμία τύχη, αν δεν έχουν τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και δεν αποκλείουν όλους τους βουλευτές! Εκλογές εδώ και τώρα για να αναλάβει ο ελληνικός λαός τις ευθύνες του για τις μελλοντικές επιλογές του. Η χώρα χρεοκοπεί! Οι κερδοσκόποι καιροφυλακτούν. Ο λαός στενάζει! Καθαρές λύσεις που θα προωθούν τις μεταρρυθμίσεις και θα εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση για τη χώρα μας! Μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε, αρκεί να τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει με τους ευρωπαίους εταίρους μας! Η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερη τύχη. Τέλος πια με τα δημοψηφίσματα και τους καρεκλοκένταυρους. Δουλειά και φιλότιμο για να μείνουν οι έλληνες ενωμένοι.
 tromaktiko

Του Exciter

Για εμένα είναι προτιμότερο να πάμε σε δημοψήφισμα. Το ευρώ μας κατέστρεψε και θα συνεχίσει να μας θάβει με το ευρώ κινδυνεύει και η Εθνική μας κυριαρχία 1000 φορές να πεινάσω και να σωθεί η Θράκη το Αιγαίο η Κρήτη η Μακεδονία.Είμαι έτοιμος για αυτήν την θυσία εδώ άλλοι θυσίασαν χέρια, πόδια, μάτια και ζωές για να πούμε σήμερα εμείς εντάξει παιδιά πάρτε τα όλα δωρεάν αρκεί να μην ταλαιπωρηθούμε;.
Στο κάτω – κάτω το δημοψήφισμα είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας ή μας χαλάει και η δημοκρατία τώρα. Άρε παπαγαλάκια θα έρθει και η σειρά σας.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*