Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με βάση ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την 9/6/11

Ο Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση.


Να αντικαταστήσουμε το σημερινό Σύστημα Εξουσίας με νέο Σύνταγμα, νέους θεσμούς, νέες σχέσεις, καινούριο αμυντικό δόγμα και εξασφαλίσουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και εγκαταστήσουμε τον Λαό στο θρόνο της Εξουσίας, τότε θα έχουμε εκπληρώσει τον δεύτερο Στόχο, δηλαδή την Παλλαϊκή Εξουσία με στόχο την Άμεση Δημοκρατία.

Το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελληνικής ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα έχει τα στοιχεία του Ελβετικού ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ Συντάγματος, του μοναδικού δημοκρατικού σήμερα, που ο λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 300.000 υπογραφών αλλάζει κάθε δυσμενή νόμο της Κυβέρνησής του. ΄Ενα τέτοιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα περιλαμβάνει επί πλέον άρθρα για τις καταγγελίες και αναθεωρήσεις των επαχθών ή και ζημιογόνων κατά της χώρας μας διεθνών (και άλλων) συνθηκών, συμβάσεων, δεσμεύσεων κλπ, και την κατάργηση των υπαρχόντων νόμων που αντιτίθενται στο ΝΕΟ Σύνταγμα, ως και την αναδρομική τιμωρία όλων εκείνων που ψήφισαν την δανειακή σύμβαση και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ως και των καταχραστών του δημοσίου χρήματος από το 1974 και ενρεύθεν.

Στυλιανός Σφακιανάκης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *