Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Από τη στιγμή που έγινε υπουργός ο Δ. Αβραμόπουλος ακολουθεί δική του πορεία, σαν να είναι παρακυβέρνηση. Αποφασίζει και ενεργεί ανεξάρτητα από την κυβέρνηση και το κόμμα του, εμπνεόμενος από τα δικά του οράματα.
Το τελευταίο «κατόρθωμα» -σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»- είναι η επιθυμία του να καταργήσει τις παρελάσεις, ταυτιζόμενος με όλους τους «προοδευτικούς» που απαιτούν το ίδιο εδώ και δεκαετίες.

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση, ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι οι παρελάσεις δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά: «Αντί να έχουμε δυο μεγάλες παρελάσεις στρατιωτικές παρελάσεις τον χρόνο, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη, να διοργανώνεται μία κατ’ έτος εναλλάξ στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις, την ημέρα της εθνικής μας επετείου και μόνον, δηλαδή την 25η Μαρτίου».

Το επόμενο βήμα θα είναι, αντί για απρέλαση, να προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση. Το κόστος της παρέλασης δεν είναι μεγαλύτερο από τα έξοδα της κίνησης του VIP αεροπλάνου που χρησιμοποιούν οι υπουργοί για τις μετακινήσεις τους, ακόμη και εντός Ελλάδος.

liako
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

PhotobucketΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *