Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:19 - 20/08/2011

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ…ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ..Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΠΑΝΩ…ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΝ ΔΕΘ..ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο GAP…Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ Κ ΕΚΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ…ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣΟΝΟΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ..ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΑΜΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ…ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ…ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ…ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΗΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΗΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΗΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΗΤΕ ΚΕΝΤΡΟΟΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..Κ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ..ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΡΑΤΣΑ…ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ….ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΙΣΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ????
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ..ΚΑΛΑ ΔΕ ΛΕΩ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ…ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ…ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΩΛΙΣ 24 ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ….ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..Κ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Κ ΜΕΡΑ..Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΕ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ…ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BLUE BEAM…ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΤΑ…ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΕΣ…ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ…ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!Κ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ…ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΑΤΑΝΑ,ΑΛΛΟΙ ΜΟΛΟΧ ΑΛΛΟΙ ΚΘΟΥΛΟΥ ΑΛΛΟΙ ΖΑΖΕΛ Ι ΑΖΑΕΛ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…Η ΕΩΣΦΟΡΟ…!!!ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΖΙΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ…ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ…ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ..ΜΑΓΚΕΙΑ ΣΑΣ..ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..Η ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…Η ΦΤΩΧΙΑ,ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕ ΣΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ Κ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ…ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ…Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ…ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ…
ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ…ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥ(ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ )ΠΛΗΘΟΥΣ….

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*