Οι σκοπιανοί παρουσίαζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ως προϊόν κλοπής ή αντιγραφής!!! ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;;;;Βίντεο

Τα τελευταία χρόνια οι σκοπιανοί (κι όχι μόνο) στην προσπάθεια τους να οικειοποιηθούν τμήμα της Ελληνικής ιστορίας έχουν προσφύγει σε έναν ανηλεή αγώνα να παρουσίασουν την Ελληνική ιστορία ως προϊόν κλοπής ή αντιγραφής!!!
Θύμα αυτής της δίχως αιδώ προσπάθειας τους έχει πέσει και η Ελληνική Σημαία την οποία παρουσίαζουν ως αντίγραφο της αντίστοιχης κάποιας Βρεττανικής Εταιρείας η οποία δραστηριοποιήθηκε στις Ανατολικές Ινδίες το 17ο-18ο αι.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι παρουσίαζουν την αλήθεια μόνο τμηματικά και αποφευγοντας την παραπομπή σε ημερομηνίες οι οποίες αποτελούν αδιάψευστο κομμάτι της ιστορίας γενικότερα.
Το συγκεκριμένο οπτικοαουστικό υλικό αποτελεί απάντηση στην πληθώρα των ιστοσελίδων και των βίντεο youtube όπως:

(και ποιος ξέρει πόσα ακόμα) που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο παραποιώντας και αλλοιώνοντας την ελληνικότητα της σημαίας υπό την οποία έδωσαν και την ζωή τους ακόμη οι πρόγονοι μας!!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *