in

Οι σκοπιανοί παρουσίαζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ως προϊόν κλοπής ή αντιγραφής!!! ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;;;;Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα τελευταία χρόνια οι σκοπιανοί (κι όχι μόνο) στην προσπάθεια τους να οικειοποιηθούν τμήμα της Ελληνικής ιστορίας έχουν προσφύγει σε έναν ανηλεή αγώνα να παρουσίασουν την Ελληνική ιστορία ως προϊόν κλοπής ή αντιγραφής!!!
Θύμα αυτής της δίχως αιδώ προσπάθειας τους έχει πέσει και η Ελληνική Σημαία την οποία παρουσίαζουν ως αντίγραφο της αντίστοιχης κάποιας Βρεττανικής Εταιρείας η οποία δραστηριοποιήθηκε στις Ανατολικές Ινδίες το 17ο-18ο αι.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι παρουσίαζουν την αλήθεια μόνο τμηματικά και αποφευγοντας την παραπομπή σε ημερομηνίες οι οποίες αποτελούν αδιάψευστο κομμάτι της ιστορίας γενικότερα.
Το συγκεκριμένο οπτικοαουστικό υλικό αποτελεί απάντηση στην πληθώρα των ιστοσελίδων και των βίντεο youtube όπως:

(και ποιος ξέρει πόσα ακόμα) που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο παραποιώντας και αλλοιώνοντας την ελληνικότητα της σημαίας υπό την οποία έδωσαν και την ζωή τους ακόμη οι πρόγονοι μας!!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Θερμοπυρηνικός πολεμος μπορεί να ξεκινήσει πριν από το τέλος του 2011.;;Βίντεο

ΣΧΕΔΙΟ 40 ΕΤΩΝ (1990-2030). ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ!