09:43 - 04/10/2010

Οι επιχειρηματίες της Χαλκιδικής ζητούν παράταση πληρωμών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Να δοθεί παράταση των πληρωμών του ΦΠΑ, καθώς κι άλλων υποχρεώσεων των επιχειρηματιών της Χαλκιδικής προς το Δημόσιο, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, το Επιμελητήριο της περιοχής.

Οι επιχειρηματίες τονίζουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών τους έφερε σε δύσκολη οικονομική θέση, αφού καταγράφηκε πτώση του τζίρου έως και 40%

Στην επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου υπογραμμίζεται ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις τους στο κράτος και «αν δεν υπάρξει κάποια ρύθμιση του προβλήματος από την πλευρά σας, τότε τίθεται σοβαρό θέμα βιωσιμότητας για πολλές από αυτές».
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*