Ξεκινά η χρήση της κάρτας αποδείξεων στα ΑΒ .

Κατοχικα:Μετά από αυτό ο ΑΒ Βασιλόπουλος μας χαρίζει εντελώς δωρεάν και τη κάρτα αποδείξεων…..χα χα άντε βρε και του χρόνου με τσιπάκια στο σούπερ μάρκετ….. για την ευκολία μας εννοείται….
Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος εναρμόνισε όλο το δίκτυο των καταστημάτων του για τη χρήση της κάρτας αποδείξεων (ή φοροκάρτας).
Συγκεκριμένα, ο κάτοχος της, μπορεί να κάνει τις αγορές του σε καταστήματα της ΑΒ και να χρησιμοποιήσει την κάρτα αποδείξεων του για να καταχωρηθεί εκεί το ποσό της συναλλαγής του.
Η κάρτα διατίθεται «δωρεάν»… στα υποκαταστήματα τραπεζών που συμμετέχουν στη δράση χωρίς να απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός…

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει ενημερωμένη Συσκευή Αποδοχής Πιστωτικών ή/και Χρεωστικών Καρτών.


Τέλος, συνδέεται με το ΑΦΜ του καταναλωτή από τον ιδιοκτήτη της, είτε μέσω αποστολής μηνύματος από κινητό τηλέφωνο είτε μέσω του διαδικτύου.H προπαγάνδα συνεχίζεται ακόμα και από τα σούπερ μάρκετ, η άρνηση μας στην χρήση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ελέγχου της ατομικής ελευθερίας είναι στάση ζωής, θα μας βρoουν αντιμέτωπους όχι μόνο για την προώθηση της φοροκάρτας αλλά και γιατί δεν είναι Ελληνικών συμφερόντων.

networkedblogs.com/vUNYn

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *