ΝΟΜΙΣΜΑ(;) της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Τελευταία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η εικόνα ενός ασημένιου νομίσματος που αναφέρεται ως Νόμισμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Το τι ακούγεται και λέγεται σερφάροντας στον πλανήτη, δε λέγεται: ότι αποτελεί το νέο παγκόσμιο νόμισμα, ότι κυκλοφορεί ήδη σε κάποιες περιοχές, ότι είναι πλαστό, ότι είναι παραμύθι και πολλά άλλα. Ωστόσο…

η πιθανότερη εκδοχή είναι να πρόκειται για αληθινό κέρμα το οποίο φτιάχτηκε για συλλεκτικούς λόγους από τον ασημοχαράκτη Jason Hommel, μάλλον γύρω στο 2009.
Βέβαια, με αυτούς τους νοταξίτες, κανείς δε μπορεί να ξέρει…Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρήσετε όχι μόνο την μπροστινή, αλλά και την πίσω πλευρά, όπου εικονίζεται ο πλανήτης. Οι αριθμοί πάνω στις ηπείρους και σε κάποιες περιοχές, ξεκινώτας από το Ισραήλ(;) με τον αριθμό 1, σίγουρα δεν είναι τυχαίοι. Το κέρμα και από τις δύο πλευρές του σφύζει από συμβολισμούς. Περιέχει επίσης και τον αριθμό του Θηρίου 666.

Πηγή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *