Νερό-καρκίνος στη Θεσσαλία!

Στα ύψη τα επίπεδα του εξασθενούς χρωμίου

Τον τρόμο σε 17.000 κατοίκους των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας προκαλούν αποτελέσματα μετρήσεων που εντόπισαν υψηλότατες τιμές καρκινογόνων ουσιών σε νερό της βρύσης!

Πρόκειται για αναλύσεις πιστοποιημένου εργαστηρίου από το δίκτυο ύδρευσης του χωριού Αρμένιο, στο δήμο Κιλελέρ, τις οποίες παρουσιάσε η εφημερίδα RealNews.


Η ουσία που ανιχνεύθηκε είναι το περιβόητο εξασθενές χρώμιο, το ίδιο δηλη΄τηριο που έχει βρεθεί και στο νερό του Ασωπού.


Μάλιστα, η περιεκτικότητα εξασθενούς χρωμίου στο Αρμένιο είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ασωπού. Στα Οινόφυτα είχαν βρεθεί 51 μικρογραμμάρια ανά λίτρο και στο Αρμένιο βρέθηκαν 58.


Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα καρκίνου στην περιοχή τους και κατηγορούν τις δημοτικές Αρχές για αδιαφορία. Όπως λένε, ο δήμος και η Περιφέρει Θεσσαλίας τους καθησύχαζαν, λέγοντας ότι τα επίπεδα του χρωμίου είναι στα επιτρεπόμενα όρια».

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *