ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;

Πράγματα που νομίζαμε ότι βλέπαμε μόνο σε ταινίες, γίνονται τελικά και στην πραγματικότητα. Στην Ολλανδία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1.
Μάλιστα, ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και σκοτώνει το 60% των θυμάτων του!

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την Ευρώπη με όλα τα υπουργεία Υγείας να είναι σε επιφυλακή. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί μόνο 350 θάνατοι, καθώς ο ιός που υπάρχει στη φύση δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.


Όμως, η ανακοίνωση των Ολλανδών ερευνητών δημιούργησε το φόβο ότι ο νέος, μεταλλαγμένος ιός θα μπορούσε να δραπετεύσει από το εργαστήριο και να προκαλέσει επιδημίες με χιλιάδες νεκρούς.


Κάποιοι φοβούνται επίσης ότι η δράση όλων αυτών θα δώσει ιδέες στους τρομοκράτες οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν τους ιούς για να σπείρουν τον θάνατο. Οι Ολλανδοί τώρα, λένε ότι ο νέος ιός είναι σε ασφαλές μέρος και έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες δεοντολογίας.


Όμως, επειδή και τις παραβιάσεις και των πιο ασφαλών συστημάτων τις έχουμε δει στις ταινίες, ο φόβος δεν φεύγει… Και επιπλέον απάντηση στην απορία όλων μας σε τι χρησιμεύει η δημιουργία ενός τέτοιου ιού δεν έχει δοθεί.


newsit.gr


Σχόλιο liako.gr


Αν αυτή την ανακοίνωση την έκαναν στο Ιραν θα τους έλεγαν τρομοκράτες. Τωρα τους λένε επιστήμονες


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *