Νέο Σοκ!Ακόμη 20% μείον οι μισθοί των στρατιωτικών!

Κανονική κοροϊδία κατάντησε η υπόθεση με το μισθολογιο των στρατιωτικών. Μετά από πολλές διαβεβαιώσεις τόσο του Ε.Βενιζέλου,όσο και του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη,΄τωρ γίνεται γνωστό ότι Ειδικό Μισθολόγιο,απλά δεν θα υπάρξει. Κι αυτό γιατί όπως έχει γίνει αντιληπτό τις αποφάσεις πια δεν της παίρνει η ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα λοιπόν με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών,η κυβέρνηση θα καταθέσει μέσα στο Δεκέμβριο νομοσχέδιο-σκούπα στο οποίο θα προσαρμόζει προς τα κάτω μεσοσταθμικά έως και 15% τις αμοιβές των ειδικών μισθολογίων! Σ΄ αυτές περιλαμβάνονται και οι αποδοχές των στρατιωτικών.


Η εφαρμογή των νέων διατάξεων θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου.


Τι θα γίνει με τα επιδόματα


Σ΄ ότι αφορά στα επιδόματα ,άλλα θα καταργηθούν και άλλα θα περικοπούν κατά 20%.Δηλαδή θα …εξαϋλωθούν.Στο επίκεντρο θα τεθεί το χρονοεπίδομα που λαμβάνουν δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι ανήκουν σε ειδικά μισθολόγια.Κι αυτό γιατί όποως λένε από το Οικονομικών ,αυξάνει γεωμετρικά το μισθολογικό κόστος.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *