Νέα σενάρια για επιστροφή στη δραχμή! [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ]

Νέα σενάρια περί εξόδου από το ευρώ και επιστροφή της χώρας στη δραχμή πυροδοτούν οι δηλώσεις, όχι κάποιου τυχαίου, του πρώην επικεφαλής οικονομολόγου στην Ευρωπαϊκή…
Κεντρική Τράπεζα, Ότμαρ Ίσινγκ.
Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Stern είπε επίσης ότι το πρόγραμμα λιτότητας που εφαρμόζει η χώρα δεν μπορεί να επιτύχει ανόρθωση της οικονομίας.
Εκτίμησε ότι η χώρα μας θα προχωρήσει σε κούρεμα των ομολόγων της κατά 50%.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του αναλυτή του ιδρύματος Ρουμπινί, Μάικλ Χαρτ.
Εκτιμά ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να επιστρέψει στη δραχμή και θα προχωρήσει σε υποτίμηση κατά 120% σε σχέση με το ευρώ!

Για να καταλάβετε τι είπε ακριβώς ο κύριος αυτός, να σας εξηγήσουμε ότι σε περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το σενάριο, εάν κάποιος έχει καταθέσεις ύψους 20.000 ευρώ στην τράπεζα, μόλις γίνει αλλαγή νομίσματος, αυτές θα δραχμοποιηθούν. Θα γίνουν δηλαδή περίπου 6,9 εκατ. δραχμές. Μόλις όμως γίνει η υποτίμηση, η αξία των δραχμών σε αντιστοιχία με το ευρώ θα είναι 120% κάτω! Δηλαδή, με τα ίδια χρήματα, αυτά τα 6,9 εκατ. δραχμές, ο καταθέτης θα μπορεί να αγοράσει μόλις 3,2 εκατ. δραχμές!!!


Κι ερωτούμε, εμείς με τη σειρά μας, την ελληνική κυβέρνηση. Εάν μία τέτοια άποψη την εξέφραζε κάποιος δημοσιογράφος ή οικονομικός αναλυτής στη χώρα μας ή κάποιο blog θα είχαν εισβάλλει σπίτι του η αντιτρομοκρατική κι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μαζί. Τώρα, τι αλλάζει; Ή μήπως λέει καμιά αλήθεια και δεν το ξέρουμε;

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *