Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:52 - 12/08/2019

Μια σημαντικη ερωτηση προς ολους που πρεπει τωρα να απαντησετε …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.


Οι της Αττικής και πλησίον δείτε αν στις λεκάνες της τουαλέτας το νερό είναι σταθερό ή κάνει μια μικρή ανεπαίσθητη κίνηση.

Εννοείται ότι δεν θα τραβήξετε καζανάκι…

Αν υπάρχει κίνηση έστω και αμυδρή γράψτε στα σχόλια την περιοχή.

Αν δε δείτε τίποτα μην γράψετε.

Επεξηγηση ερωτησης ..

Η λεκάνη της τουαλέτας είναι ένα μεγάλο συγκοινωνούν δοχείο που σημαίνει ότι και η παραμικρή αλλαγή η τρέμουλο της γης γίνεται ορατή.

Σε μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν κάποιοι είχαν παρατηρήσει ότι το νερό έφθανε στο σημείο να κάνει μεγάλες κινήσεις μέχρι και που σχεδόν χανόταν (πάνω κάτω δλδ έκανε κίνηση)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;

  2. ΑΓΛέΩΡΑΣ 08/12/2019 @ 10:07 ΜΜ

    Κάθε φορά που περνάει το μετρό

  3. Εξωγήινος 08/12/2019 @ 10:49 ΜΜ

    Πρέπει να τύχει να γινει αυτό την ώρα που πας στην τουαλέτα. Συνηθως δεν κοιτάμε… Και συνήθως δεν πάμε όλη μερα να κοιτάμε τη λεκάνη. Θα το έχουμε υποψιν μας. Αλλά πες ότι γίνεται ενας μικρο σεισμός τύπου 1,5 ρίχτερ κ αυτό κουνιέται, τι θα πει; Από πού θα βγάλουμε συμπέρασμα ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός. Ασε που αν γίνει δεν θα κοιτάμε την τουαλέτα αλλά να σωθούμε.

  4. Βασίλης 08/12/2019 @ 11:03 ΜΜ

    Εχω παρατηρήσει χρόνια τώρα ότι το νερό κινείται μόνο όταν έξω έχει έντονο αέρα. Όπως σήμερα πχ

  5. Μάλλον κανείς ένα λαθάκι σε ότι αφορά τα συγκινονουντα. Αυτό θα ίσχυε αν ο σωλήνας της αποχέτευσης ήταν μόνιμος γεμάτος νερό, πράγμα που δεν ισχύει καθώς το νερό που βλέπεις στη λεκάνη είναι απλά εγκλωβισμένο νερό στην κουρμπα του σωλήνα της λεκάνης που συνδέεται με την αποχέτευση και αυτό για πρακτικούς λόγους. Στην ουσία αυτό που ρωτάς είναι αν βλέπουμε κίνηση σε στάσιμο νερό. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προς το παρόν.

    • Έχει δίκιο ο Μανοςδηλ. Αν πάω να χε…. Ω και τα νερά τρέμουν από κει θα καταλάβω ότι γίνεται σεισμός; Ήδη τον κατάλαβα. Τώρα σε ότι αφορά τα πάνω κάτω πάλι έχει δίκιο ο Μάνος σε ότι αφορά την λεκάνη, ρωτήστε και κάνα υδραυλικο

    • Νέρια πρώην ανώνυμη 08/13/2019 @ 8:45 ΠΜ

      Ακριβώς έτσι.

      Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να παρατηρήσεις κι ένα ποτήρι νερό πάνω στο τραπέζι. Όποιος θέλει να παρατηρήσει ας βάλει πολλά ποτήρια σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού του.

    • Ανώνυμος 08/13/2019 @ 11:55 ΠΜ

      Ακριβώς !!! οπότε και μια λεκάνη με νερό ή ένας κουβάς με νερό θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα.

  6. ΤΙΚΟΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 08/12/2019 @ 10:38 ΜΜ

    ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΑΜΥΔΡΗ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  7. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ 08/13/2019 @ 2:56 ΠΜ

    ……πολιτισμος της χεστρας ειναι οτι θελει κανει…

  8. Καλημερα πριν 10 μερες περιπου κοιτωντας απο Βεροια προς τον καμπο κ συγκεκριμενα προς περιοχη προς Κιλκις κ Γιαννιτσα βραδυ ειδα ξεκαθαρα λαμψεις με κοκκινες κιτρινες κ μπλε αποχρωσεις οι οποιες δεν ηταν σε καμια περιπτωση καταιγιδα.Θυμιζαν απολυτα τα video που βλεπουμε απο Αμερικη με το HAARP.Αυτο συνεβει κ την επομενη μερα κ το συζητησα με γνωστο μου ο οποιος μου επιβεβαιωσε το ιδιο πραγμα.Κατι συμβαινει κ δεν θα ειναι για καλο.Υπαρχουν αλλες αναφορες?

  9. Γιατι σβηστηκε?

  10. Πολλες φορες εχει συμβει. Ομως, σε μια πολη που εχει απο κατω της 5 παλαια επιπεδα πολεων και με τοσο τρυπημα που της εχουν κανει , με τραινα μετρο και δεκαδες μπαζωμενα ρεματα (κενο απο κατω τους) το βρισκω λογικο να ταλαντωνεται το νερο οπουδηποτε κι αν το βαλεις. Το παρατηρω στην μπανιερα μου , οταν πινω μπυρες και μου κανουν μασαζακι κατι γειτονισσες..

  11. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 08/13/2019 @ 10:57 ΠΜ

    ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΣΕ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΦΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο “THE BIG ONE” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ “THE BIG ONE” ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 79 ΕΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    • 79 έτη. που? δεν βρήκα στο ίντερνετ πριν από 79 έτη να έχει γίνει σεισμός πάνω από 7 ριχτερ τοσο ηταν της Καλιφόρνιας. Πριν απο 79 ετη δηλαδη το 1940 ? αν οχι οι παραπλήσιες ημερομηνίες είναι θάλασσα και σε νησιά και όχι κορινθιακό η αττική

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/19/2019 @ 4:53 ΜΜ

      Ειχα πεσει σε χειμερια ναρκη ρε γαμωτο κ το εχασα το γεγονος.εχεις καμια πληροφορια εαν θα ξαναγινει συντομα?

  12. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 08/14/2019 @ 11:43 ΠΜ

    TO 79 EΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 24. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*