ΜΑΤ: Κτηνώδης δύναμη, με ζήλο στις υπηρεσίες καθεστώτων

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο ελληνικός λαός πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, είτε με διαδηλώσεις, είτε με πορείες κλπ.
Όπως είναι φυσικό, σε όλες αυτές τις διαδηλώσεις, το ελληνικό κράτος στέλνει αστυνομικές δυνάμεις και κυρίως ΜΑΤ, για να επιβλέψουν, να προλάβουν ή και να καταστείλουν τυχόν βίαια έκτροπα. Μέχρι εδώ τίποτα αφύσικο.
Ο κόσμος αγανακτεί με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, τους βρίζει, ενίοτε συγκρούεται μαζί τους. Και αυτό φυσιολογικό.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, όταν κατηγορούνται, απαντούν ότι κάνουν τη δουλειά τους και είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν διαταγές. Απολύτως αποδεκτό.
Οι στρατηγοί της Αστυνομίας, διορισμένοι από την κυβέρνηση, όπως είναι απολύτως θεμιτό, σε θέσεις που θεωρούνται πολιτικές, είναι λογικό να προσπαθούν να εκτελέσουν την αποστολή τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να φανούν αντάξιοι της επιλογής τους από την κυβέρνηση. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Άλλωστε, υποτίθεται ότι αυτοί έχουν και συμφέρουν, όπως υψηλές αποδοχές, κάποια προνόμια λόγω θέσης, αλλά και πιθανή προοπτική ανέλιξης σε άλλες καλοπληρωμένες θέσεις μετά την αποστρατεία τους, είτε πολιτικές είτε όχι.
Αυτό που με τίποτα δεν μπορώ να κατανοήσω είναι ο τρομακτικός ζήλος με τον οποίο ασκούν βία στους διαμαρτυρόμενους πολίτες, οι απλοί αστυνομικοί των ΜΑΤ! Ένας ζήλος τον οποίο πουθενά αλλού δεν δείχνει η αστυνομία.
Θα έλεγε κανείς ότι χτυπούν με τόση λύσσα τους διαδηλωτές, σαν να ευθύνονται αυτοί για όλα τα κακά στον κόσμο. Η απορία μου είναι πιο έντονοι, όταν σκέφτομαι ότι με τη λήξη της βάρδιας, ο ΜΑΤατζής επιστρέφει στο σπίτι του και αγκαλιάζει τη γυναίκα του και τα παιδιά του και μετά σκάει κυριολεκτικά για το πως θα τα βγάλει πέρα, μετά από περικοπές μισθού, χαράτσια κλπ
Όσο και να προσπαθώ να κατανοήσω από που προέρχεται αυτό το φανερό μίσος για τους διαδηλωτές, δεν βγάζω άκρη.
 

Οπότε μένουν δύο πιθανότητες:
1. Πληρώνονται κρυφά κάποιο τεράστιο επίδομα ξύλου (που δεν το πιστεύω, θα είχε διαρρεύσει στην κοινή γνώμη).
2. Η πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται από την υπηρεσία τους είναι επιστημονική και τους πείθει ότι αυτοί δεν αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας, αλλά μια ελίτ σύγχρονων Πραιτωριανών. Το κακό είναι πως μάλλον το πιστεύουν.

http://anoixti-matia.blogspot.com/2011/09/blog-post_8085.html#moreΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *