Διαφημίσεις

Αν το κόλπο των κατακτητών είχε πιάσει δεν θα έπεφταν οι κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη. Ο λόγος που αλλάζει κάθε φορά η κυβέρνηση είναι γιατί δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά που έχει συμφωνημένα με τους δυνάστες. Ποιος σταματάει τα σχέδιά τους; Ο λαός! (Οι υπογραφές δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο αν ο λαός δεν συναινεί!!! Ας υπογράφουν, αν δεν εφαρμόζονται δεν ισχύουν -για τους κατακτητές δε μετράει ως ήττα.)

Αυτός ο λαός, που αν εξετάσεις τι κάνει και τι λέει στην κανονική του ζωή σκέφτεσαι «δεν υπάρχει σωτηρία», αυτός ο λαός όταν καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μεταμορφώνεται στο πιο συνετό ον. Κάθε φορά το εκλογικό αποτέλεσμα με συγκινεί. Η μεγάλη αποχή (που δεν σημαίνει πήγαν στην θάλασσα, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ), η κατακερμάτιση των ψήφων (για να μην μπορεί κανείς να κυβερνήσει), η προσεκτική ψήφος στην χα (την δίνουν για τιμωρία, την παίρνουν αν υπάρχει περίπτωση να προηγηθεί), και πρόσεξε το καλό: χωρίς κανείς να ορίσει πώς συνολικά θα πράξουμε! Αυτοβούλως πράττει ο καθένας και φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, τα σαν από κοινού συμφωνημένα. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν τους πέτυχε ούτε η δικτατορία ούτε ο εμφύλιος, πράγματα που οι ίδιοι προκαλούν, καταβάλλοντας δε παααααρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο καθένας μας προσπαθεί να διασφαλίσει να μην συμβούν αυτά τα δυο. Είναι κάτι σαν χρέος που το κουβαλά ο καθένας μας στην πλάτη του, γι’ αυτό δεν έχουν επιτευχθεί, παρά το προσφορότατο έδαφος (κι αυτό μετράει γι’ αυτούς ως ήττα).

Ένα άλλο που δεν τους βγήκε είναι η τρομοκράτηση (για παράδοση άνευ όρων). Όταν συνέβη το αντίστοιχο στην Κύπρο ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος (δεν είχε αρκετά παιδευτεί), πανικοβλήθηκαν και δέχτηκαν αμαχητί τα πάντα και έκτοτε δεν διαμαρτύρονται. Ο πανικός υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, στην πραγματική ζωή κανένας δεν είναι πανικόβλητος, κανείς δεν τρέχει ν’ αγοράσει ρύζια. Αυτήν την πραγματικότητα οι δυνάστες την βλέπουν!! -κι αυτό μέτρησε γι’ αυτούς ως ήττα!! (Μου θυμίσαμε τους προγόνους μας, που βλέπαν τον εχθρό να ταμπουρώνεται κι εκείνοι πίναν και γελούσαν βλέποντάς τους. Να σημειωθεί ότι ο εχθρός ήταν -όπως τώρα, έτσι πάντα- θεριό μπροστά στους Έλληνες! Υπερείχαν και όσον αφορά τα μέσα αλλά και αριθμητικώς.)

[sc:stranger]

Έχω να πω και κάτι τελευταίο, που έχει να κάνει με τους άλλους λαούς. Η συμπαράστασή τους -που όσο πάει θα αυξάνεται- δεν έχει να κάνει με λύπηση, αλλά με θαυμασμό! Αυτό που εκείνοι βλέπουν (οι λαοί, όχι οι δυνάστες) είναι ότι μας έχουν στριμώξει με όλους τους τρόπους, έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, κι εμείς κρατάμε σταθερά!!!!!! Δεν παραδινόμαστε, το κάστρο δεν πέφτει!!!!! (Όπως στην γερμανική κατοχή, που κάποιοι παραδόθηκαν με το που μπήκε ο αγγελιοφόρος στα σύνορα! εμείς κάναμε την μεγαλύτερη αντίσταση.) Αν συνυπολογίσεις κι ότι οι λοιποί λαοί γνωρίζουν ότι αυτό που έκαναν εδώ έχουν σκοπό να το κάνουν και σε αυτούς, ΑΦΟΥ πρώτα ρίξουν το φρούριο που λέγεται Ελλάδα, σκέψου τι βλέπουν: ότι εμείς κρατάμε όλον αυτό τον απάνθρωπο/αδυσώπητο πόλεμο στα σπλάχνα μας και είναι ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμη στα δικά τους! Η συμπαράστασή τους λοιπόν δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά: Κράτα γερά! Κι η δική μου Λευτεριά εξαρτάται από τον δικό σου αγώνα!

Ελληνικός λαός.. Απειθάρχητος, μοναδικής αντοχής, φωτεινή εξαίρεση.. Α δεν μπορούσαμε εμείς, δεν θα τα κατάφερνε κανείς.

Stefania Ligerou



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μία άλλη θεώρηση των πραγμάτων..”
  1. Ο ελληνας μεγαλουργησε μονο οταν πειθαρχουσε. Ή καλυτερα ειχε εναν ηγετη να του εμπνεει την πειθαρχια…

  2. H Ellada einai synonymo me tin dimokratia. H dimokratia os idea, einai apehthis, stin pragmatikotita,
    gia ta arpaktika. Synepos, afou I dimokratia einai apehtheis, fusika kathe synonymo tis tha einai tis
    idias antimetopisis. Gia alli mia fora, pou I symptosi ehei pro pollou apokleistei eksaitias autou, I
    moira tis Elladas einai na krataei thermopyles. Aytos o laos, DEN tha pethanei toso eykola.
    Kseroun ta skoulikia tis adynamies mas, kseroun episis kai alla gia emas. Opos p.h ti tha ginei, 101%
    An tolmisoun na kanoun tin Ypertati vlakeia na dimiourgisoun tis proypotheseis-kata lathos- ekeines
    pou tha mas Enosoun… Tremoun kai stin idea. Pos apodyknietai ayto? Einai pasifanes. DÈSTO.

  3. Εχω μια τελειως αντιθετη γνωμη γι αυτο.

    Αν το κόλπο των κατακτητών είχε πιάσει δεν θα έπεφταν οι κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη.

    Οσο οι κυβρρνησεις πεφτουν τοσο το χαος πλησιαζει.

    Οσο οι κυβρρνισεις πεφτουν. Τοσο πιο δυσκολο ειναι να αποδωθει δικαιο+ΕΙ.

    ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ.

    ΟΣΟ ΔΙΑΒΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ.

    ΔΛΔ.

    ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΒΡΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ. ΝΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΩΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.

    ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΙΣΤΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ “ηγετης” [μαγαριζω και την λεξη γαμωτο] σας δεν μπορεσε να κανει σωστη ελλαδα. [Ποια ειναι η σωστη ελλαδα γι αυτους ομως; οπως ειναι η αμετικη ας πουμε; οσοι κανατε εκει καταλαβεναιτε γιατι και πως το εννοω. Ενα τεραστιο γκετο.] Οποτε τι κανουμε τωρα;;; αραξτε και σας φερνω εγω αυτο που λετε σημερα θεσμο δντ η οτι στον πεο ειναι για προθυπουργο. ΓΙΟΥΠΙΙΙ. ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ “ΜΑΣΤΙΓΙΟ” ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΟΥΤΕ ΡΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ ελληνα.

  4. Μπράβο Στεφανία! Επιτέλους μία Ελληνίδα που αγαπάει βασικά το γένος της και τον ευατό της και μετά τους Συνέλληνες! Βαρέθηκα να με βρίζουν, να με λοιδωρούν, να με σνομπάρουν, να με πιέζουν ψυχολογικά να γίνω Αχιλλέας ή Κολοκοτρώνης – μη παίρνοντας υπ’όψιν τους ότι γεννήθηκα σε άλλη εποχή και παρόλο που το DNA είναι ίδιο μεγάλωσα αλλιώς και με άλλες συνθήκες, οπότε αλλιώς είναι οι Ελληνες πιά ούτε χειρότεροι ούτε καλύτεροι αλλά χρειάζεται υπομονή για να φύγουν από πάνω μας οι λάσπες τα χώματα οι βρωμιές αιώνων και να φανεί ο αληθινός Ελλην – σιχάθηκα να βγαίνει ο καθείς που δεν του αρέσει ο ευατός του ως Ελλην και να μου κάνει προβολή την αδυναμία του να ξεσηκωθεί που δεν την έχω, απλά κάνω υπομονή μέχρι να έρθει ή ώρα. Βαρέθηκα να με περιφρονούν, να με στήνουν στο τοίχο.
    Μπράβο Στεφανία! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦ’ΥΨΗΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
    Οσο για παράδειγμα δες τα σχόλια και τα άρθρα τα περισσότερα και όρα παραπάνω.
    ΑΡΚΕΤΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek