Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:43 - 04/07/2015

Αμύνεσθαι περί δραχμής;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Το ηθικό στο ελληνικό στράτευμα καθώς και -για εμάς που έχουμε υπηρετήσει στα σύνορα- το υψηλό φρόνημα, είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες και δεν πρέπει να τίθενται εν αμφιβόλω για χάρη μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και μεθοδεύσεων.
Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό στράτευμα είναι πρωτοφανές. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος έχει καταφέρει να καταρρακώσει το ηθικό του νεότερου τμήματος του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας, των ΕΠΟΠ, λέγοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ ότι “η τρόικα δεν τους θέλει στον στρατό μας” και του επιβάλει να τους περικόψει μισθούς ή ακόμα και την θέση τους στον Ελληνικό Στρατό!!!
Η πρωτοφανής αυτή προπαγάνδα έχει απώτερο σκοπό να εξωθήσει κάτω από εκβιαστικά υπαρξιακά πλέον διλλήματα τους πενταετείς του ελληνικού μας στρατεύματος να πάνε στην κάλπη καταρρακωμένοι για να ψηφίσουν “ΟΧΙ δαγκωτό”…
Πρόκειται για έναν από τους χυδαιότερους εκβιασμούς που έχουν γίνει στο ελληνικό στράτευμα από πολιτική ηγεσία. Αν ο κ. Καμμένος θέλει να κάνει περικοπές από τον στρατό μπορεί να μειώσει τα εξοπλιστικά προγράμματα (και τα “παρελκόμενα” τους που στοιχίζουν τόσο πολύ στον ελληνικό λαό) και όχι να περικόψει τις θέσεις των νέων στυλοβατών του ελληνικού στρατεύματος.
Επιπλέον, πάλι δεν λέει την αλήθεια στους ΕΠΟΠ. Να ψηφίζουν ΟΧΙ γιατί; Για να χάσουν το μισθό τους από ευρώ και να τον πάρουν αρχικά σε IOUs και μετά από μήνες -όταν βάλει μπρος τα τυπογραφεία- σε πληθωριστική δραχμή; Αυτή την αξιοπρέπεια στρατεύματος οραματίζεται; Να έρχονται ειρωνικά οι Τούρκοι και δια στόματος Νταβούτογλου να μας λένε “θα σας δώσουμε εμείς βοήθεια να μην χρεοκοπήσετε και στην Ευρώπη μετά το ΔΝΤ”;  Γι’ αυτήν την αξιοπρέπεια μιλάμε απευθυνόμενοι στο πλέον μάχιμο τμήμα του Στρατού μας;
Και εν τέλει, ποιο είναι το νέο αμυντικό μας δόγμα κ. Καμμένε; Αμύνεσθαι περί δραχμής;
 
Νικ. Αρ. 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Νικολάκι δεν τα λες καλά….
    Πρώτα πρώτα η τρόικα ζήτησε μείωση προσωπικού
    Και κατά δεύτερον οι πενταετείς είναι εκτός από μισθοφόροι και ΕΛΛΗΝΕΣ
    οπότε μην παραμυθιάζεις τον κόσμο,
    ειδικά μέσα από τα κατοχικά νέα που τόσο καλό σάιτ είναι…
    ή δεν είναι?

    • 1)δεν έβρισα τον αρθρογράφο απλά από {NIKOS} τον είπα Νικολάκι
      2)άμα βρίζεις πολύ δεν θα έχει γαλήνη η ψυχή σου και {λογική} το μυαλό σου για να :
      α)να είσαι πυθαγόρειος – αριθμολάγνος
      β)ιερεύς – μάντης
      γ)να υπολογίζεις χαοτικά μοντέλα, π.χ. σήμερα ήπια τόσα ml υγρά, άρα θα κατουρήσω τόσα
      δ)οι χειρότεροι οδηγοί είναι αυτοί που φωνάζουν πιο πολύ…
      ε)ξεκίνα με κάτι πιο εύκολο, π.χ. να μας λες τον καιρό…

  2. AN ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΧΕ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΡΑΤΟ,ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ,ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ…!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*