in

Λεφτά υπάρχουν: υπερδιπλασιάστηκαν οι δαπάνες της βουλής!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, οι πολυσυζητημένες λιμουζίνες μόνο έχουν κόστος 5 εκ.ευρώ ετησίως και ο βουλευτής επιβαρύνεται μόνο με τα καύσιμα, ούτε τέλη, ούτε και ασφάλεια ή συντήρηση. Με την νέα ρύθμιση και για να γίνει οικονομία, οι βουλευτές Αθηνών, Πειραιά και Επικρατείας θα πάρουν αυτοκίνητα μέχρι 1.400 κ.εκ., με μίσθωμα που θα επιβαρύνει τη Βουλή με 750 ευρώ μηνιαίως. Οι βουλευτές της επαρχίας θα λάβουν αυτοκίνητο μέχρι 1800 κ.εκ. , με μηνιαίο μίσθωμα ως και 1.200 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το εισόδημα των βουλευτών ξεκινά από 5.800 και φτάνει ως τα 6.100 ευρώ τον μήνα και παίρνουν πλήρη σύνταξη με την συμπλήρωση οκτώ χρόνων στο αξίωμα. Παράλληλα οι βουλευτές επαρχίας παίρνουν επίδομα ενοικίου και ετήσιο επίδομα οργάνωσης γραφείου 1.500 ευρώ.


Οι βουλευτές της περιφέρειας έχουν επίσης δωρεάν 65 αεροπορικά εισιτήρια, ενώ όλοι έχουν κινητό με μηνιαία ατέλεια στα 180 ευρώ, ατέλεια στα Μέσα Μεταφοράς και δικαιούνται έναν επιστημονικόσυνεργάτη και τέσσερις μετακλητούς υπαλλήλους και ενός αστυνομικού.


Σύμφωνα με το Έθνος, ο επίσημος προϋπολογισμός του 2011, καταγράφει αποζημιώσεις βουλευτών για συμμετοχή στα τμήματα διακοπών και στις Επιτροπές ύψους 5 εκ. ευρώ, από 5,5 εκ. ευρώ το 2010. Το κόστος για την οργάνωση του γραφείου του κάθε βουλευτή φτάνει στα 8 εκ. ευρώ τουλάχιστον έναντι 9,2 πέρυσι. Τα δε βουλευτικά έξοδα κίνησης είναι 1,715 εκ. ευρώ έναντι 1,987 το 2010.


Όσον αφορά τους υπαλλήλους της Βουλής – 1.343 μόνιμοι αορίστου χρόνου πέραν των ορισμένου – η μισθοδοσία τους για το 2011 ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια ευρώ. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει περικοπές 8% στην υπερωριακή αμοιβή και δεν παίρνουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας μάλιστα, οι δαπάνες του Κοινοβουλίου έχουν υπερδιπλασιαστεί μέσα σε δέκα χρόνια, μαζί με τον αριθμό των υπαλλήλων.


Από97 εκ. ευρώ το 2000, ξεπέρασε τα221 εκ. το 2009. Η τριετία με τις μεγαλύτερες αυξήσεις ήταν μεταξύ 2004 και 2006. Οι δαπάνες της Βουλής για το 2011 έχουν φτάσει τα 197,99 εκ. ευρώ μετά το peak των 2010 και 2009. Για την ακρίβεια το 2010 η Βουλή είχε δαπάνες218 εκ. και το2009 221 εκ. ευρώ….

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ-ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση… VIDEO