Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:20 - 31/05/2013

ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται, εσείς μιλάτε για “αντιρατσιστικούς”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τους ισοπέδωσε η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας την επικοινωνιακή οπερέτα του “αντιρατσιστικού” που ήλθε για να κρύψει την οικονομική εξόντωση της κοινωνίας.

Η Τσαπανίδου επιτέθηκε και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ απαιτώντας να απαντήσει εάν θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία το Ζάλογγο, το κρυφό Σχολειό και αν τέλως πάντων, στην προκυμαία της Σμύρνης πηδούσαν στην θάλασσα επειδή τους έκοβαν τα κεφάλια οι Τούρκοι ή λόγω συνωστισμού.

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ την έκανε έξω φρενών, αφού ο Παπαδόπουλος δήλωσε ότι “διαφωνεί με την έννοια της Εθνικής …κάτι”, ενώ εκείνη την στιγμή πετάχτηκε και ο Βαρβιτσιώτης που είπε οτι “Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά Δεξιάς και Αριστεράς! Στην Εθνική προσέγγιση!” με αποτέλεσμα η Πόπη να τους ισοπεδώσει λέγοντας: “Όταν είναι να κόψετε μισθούς και συντάξεις, Δεξιά και Αριστερά ειστε μια χαρά ενωμένοι!!!”

ΕΥΓΕ ΠΟΠΗ. Αυτό το μικρόφωνο στο αυτί πρεπει να είχε πάρει φωτιά για να σε κατευνάσει…

Home



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:49 ΜΜ

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ε ; ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΜΗ ΣΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ…ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ , ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ . ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ !!!

  2. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:52 ΜΜ

    Όταν τα έχεις αρπάξει χοντρά όλα τα χρόνια από την κρατική τηλεόραση και έχει τσιτωθεί το στομαχάκι και είσαι χορτάτος το παίζεις μάγκας και υπεράνω.
    Η Τσαπανίδου δεν θα ήταν τίποτα αν τα ΜΜΕ δεν την έβαζαν στο σύστημα.
    Αν ήταν στην κατάσταση που είναι ο περισσότερος κόσμος θα μίλαγε??
    Δεν το νομίζω γιατί θα τους είχε ανάγκη.
    Γι'αυτό αλλού οι μαγκιές.
    Κοιτάξτε τι έχουν σπουδάσει όλοι αυτοί των ΜΜΕ και μετά δώστε τους λόγο.
    Σχολές ΙΕΚ , του Αντέννα , του Μega, του Σταρ.
    Αυτοί φτιάχνουν την κοινή γνώμη κατ' εντολήν των ανωτέρων τους.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  3. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 3:01 ΜΜ

    της σφυριξαν οτι οι κρεμάλες ειναι κοντα, γι αυτο..

  4. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 3:23 ΜΜ

    Στρέινζερ θα φας ξύλο!
    Δεν λέμε μην βλέπετε την σκατοτηλεόραση τους;
    Γιατί αναδημοσιεύεις κείμενα που σχολιάζουν αν τα είπε καλά ο τάδε ή ο δείνα; από τα απόλυτα ελεγχόμενα μέσα των περιούσιων και του ψευτορωμαιϊκου;

  5. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 4:07 ΜΜ

    Αν έπαιρνα και εγώ τα χιλιάρικά της ξέρεις τι "κόλλημα" θα έκανα στους πολιτικούς?

  6. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 4:34 ΜΜ

    Εκει φτασαμε να ειμαστε ετοιμοι να ηρωοποιησουμε την κυρα ποπη επειδη για μια φορα-μπορει να επαιξαν και καποιο ρολο οι ορμονες-εκανε κατα λαθος τη δουλεια της .

  7. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 5:37 ΜΜ

    ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ

  8. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 5:57 ΜΜ

    Μάλλον κατάλαβε το προφανές, ότι αν συνεχίσουν τις μαλακίες με τους ανθελληνικούς νόμους η Χ.Α. πάει για πρώτο κόμμα.

  9. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:04 ΜΜ

    δε βλεπω τ κουτι αλλα του κωλου μ φαινονται αυτα.
    κ μια κ μιλαμε για κωλους,η καβλοραπανιδου δεν ειν κακη

  10. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 9:06 ΜΜ

    ναι, έκανε την επανάσταση της τωρα !!! "τρομερό" ξέσπασμα !

  11. Εύγε Πόπη, μας έκανες να νοιώσουμε ένα εθνικό ρίγος, κρίμα που δεν βρήκα πουθενά τα πλάνα με τις μούρες αυτών των δύο αχρησίμευτων, όταν τους ισοπέδωνες. Ελπίζω να τα ανεβάσει ο σκηνοθέτης σου Πόπη μου, στο web TV. Δεν ξέρω αν από αυτό το μικρόφωνο που φοράς Πόπη μου στο αυτί, όταν κάνεις τις εκπομπές σου, άκουγες ουρλιαχτά πόνου, χυδαίες βρισιές ή χειροκροτήματα επιδοκιμασίας… Όλα να τα περιμένει κανείς από τον Καναλάρχη σου, έτσι δεν είναι?!

    Popi For President

  12. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 4:32 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΠΑΚΙ! ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! Ε, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΣΠΙΘΑ! ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΚΑΙ… ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΜΟΡΕ… ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ! ΠΙΣΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!…

  13. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 7:28 ΠΜ

    ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΕ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ , ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ .

  14. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 9:00 ΠΜ

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ……

  15. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 12:34 ΜΜ

    Μαλιστα και φυσικα οι περισσοτεροι ελληνες την πιστεψανε κι αυτηνε ε μαλλον στο μελλον την βλεπω κι αυτηνε να κανει καριερα βουλευτη..

  16. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 6:17 ΠΜ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΛΥΚΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ== Π Ο Π Η Σ==!!!!!!!!!!!!!

  17. Ανώνυμος 06/05/2013 @ 2:09 ΜΜ

    Η ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΑ/
    ΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΙΛΑ
    ΚΑΙ Ας ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΛΙΚΙΑ
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΟΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ
    Αλλά θελω να τη δω τη ποπη να τα χωνει και στο ισλαμοφασιστικο συριζοφασισταν

  18. Ανώνυμος 06/06/2013 @ 9:16 ΜΜ

    μαλακιες,,,, ανοιχτε επιτελους τα ματια σας ζωα..

  19. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 12:33 ΜΜ

    ΕΥΓΕ, ΤΖΑΒΑΙΛΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΥΓΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΣ,ΕΥΓΕ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΥΦΕ ΠΟΠΑΡΑ ΜΑΣ
    ΕΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ 3ΥΓΕ ΕΣΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΕ ΕΜΕΙΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΠΑΡΑ? ΞΕΣΥΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ GREEK DYNASTIES, ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ
    ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΟΥ
    ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
    αΦΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΠΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*